Bugun...

10 NİSAN’DA ATATÜRK ANITINA ÇELENK KOYDULAR

Türk Polis Teşkilatının 173. Yıl dönümü kutlamaları kapsamında İlçe Emniyet Müdürü Halil Genç Atatürk anıtına çelenk koydu.
facebook-paylas
 Tarih: 11-04-2018 08:25:09

10 NİSAN’DA  ATATÜRK ANITINA ÇELENK KOYDULAR

Polis Haftası etkinlikleri kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü Atatürk Anıtına çelenk koydu. İskele Meydanı’ndaki Atatürk anıtı önünde yapılan çelenk koyma törenine İlçe Jandarma Komutanı Cem Gökdemir, Ak Parti İlçe yönetim kurulu üyeleri, Emniyet mensupları katıldı.
Törende İlçe Emniyet Müdürü Halil Genç Atatürk anıtına çelenk koydu, ardından 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
Tören sonrasında günün anlam ve önemine ilişkin konuşan İlçe Emniyet Müdürü Halil Genç, Polis Teşkilatı olarak 173. yılını kutlamanın gurur ve kıvancını yaşadıklarını belirterek bu sevince ortak olan herkese teşekkürlerini sundu. Genç, Polis Teşkilatının kurulduğu günden bu yana yaptığı hizmetleri gelecekte de aynı azim ve kararlılıkla sürdüreceklerini belirterek, "Görev ve Sorumluluklar bakımından emniyet teşkilatı çağdaş, demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetinin en köklü, en temel kurumlarından birisidir. Emniyet Teşkilatı 173 yıldır bu görev ve sorumluluklarını yerine getirmek için üstün bir çaba göstermekte bireylerin hak ve özgürlüklerini koruma düşüncesini çağdaş görev anlayışı ile birleştirerek mesleğindeki yenilikleri ve gelişmeleri de takip edip Atatürk'ün belirttiği gibi Cumhuriyetin ve yasaların daima kalkanı olarak çağdaş bir görev anlayışıyla sorumluluklarını yerine getirmektedir. Atatürk "Herkesin polisi kendi vicdanıdır. Polis vicdanı olmayanların karşısındadır."diyerek her zaman ve her şartta Cumhuriyetin kendilerin yüklediği görev ve sorumlulukların bilinciyle hareket eden Türk Polis Teşkilatına ayrı bir değer ve önem vermiştir. Türk Milleti polisine her zaman güvenmiş ve her türlü desteği vermiştir. Polis Teşkilatımızda milletimizin duyduğu bu güveni korumak ve milletimize en iyi hizmeti vermek için çalışmaktadır" dedi. 

  Bu haber 2422 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI