Bugun...

23 Nisan Kaymakamı Mehmet Pomen Oldu

Gazi Süleyman Paşa İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Mehmet Pomen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı dolayısıyla İlçe Kaymakamı Hakan Kılınçkaya’yı makamında ziyaret etti.
facebook-paylas
 Tarih: 24-04-2018 05:44:01

23 Nisan Kaymakamı Mehmet Pomen Oldu

Her 23 Nisan’da olduğu gibi bu 23 Nisan’da da bir öğrenci temsilen Kaymakam koltuğuna oturdu. Gazi Süleyman Paşa İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Mehmet Pomen 23 Nisan Kaymakamı oldu. Ziyarete ilçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Karaca, Sınıf Öğretmeni Banu Önder katıldı.
Mehmet Pomen Kaymakam olarak yaptığı ilk konuşmasında İlçemizde çocuklar için oyun alanlarının az olduğunu ve mevcut bulunan parkların ise küçük olduğunu belirterek bu alanlar belediyenin sorumluluk alanlarında dedi. Belediye Başkanı Mustafa Özacar’a telefon ile bağlanarak mevcut parkların genişletilmesini ve yıkımı gerçekleştirilen lojmanların alanında daha büyük bir parkın yapılması konusunda taleimatlarını verdi. Belediye başkanı Mustafa Özacar’da konu ile ilgili çalışmaların yapılması için gerekli işlemlerin yapılacağını bildirdi. Okullarda bulunan basketbol sahalarınında bakımlarının yapılması gerektiğini belirten yeni Kaymakam Mehmet Pomen bu konu ile ilgilide İlçi Milli Eğitim Müdürü Tahir Karaca’ya gerekenlerin yapılmasının talimatını verdi.
Kaymakam Hakan Kılınçkaya, Mehmet Pomen’e yaptığı çalışmalar için teşekkür etti.

  Bu haber 3513 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI