Bugun...

75. YIL CUMHURiYET iLKOKULU YERLi MALI KULLANIYOR

75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu’nun minik öğrencileri Yerli Malı Haftası'nı coşkuyla kutladı. 'Yerli malı, yurdun malı, herkes onu kullanmalı' sloganıyla düzenlenen etkinlikte öğrencilere, yerli malı kullanmanın ve tutumlu olmanın önemi anlatıldı.
facebook-paylas
 Tarih: 13-12-2018 06:06:25

75. YIL CUMHURiYET iLKOKULU YERLi MALI KULLANIYOR

75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu, Yerli Malı Haftası nedeniyle etkinlik düzenlendi. Öğrenciler, öğretmenleri ve okul yöneticilerinin katıldığı etkinlikte tamamen yerli gıdalar tüketildi. Niçin yerli malı kullanmalıyız? Neden tutumlu olmalıyız? Gibi öğretici bilgilerin anlatıldığı programda, çocuklar evlerinden getirdikleri yiyecekleri okul arkadaşlarıyla paylaştı. Programda, birbirleriyle yardımlaşma ve paylaşmayı en güzel şekilde sergileyen öğrenciler eğlendi.
Etkinliği organize eden Okul Müdürü Bilal Duman, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da Yerli Malı Haftasını coşkuyla kutladıklarını söyledi. Özellikle çocukların yerli malı kullanımına özendirilmesi gerektiğine inanan Duman, sağlık açısından endişe duyulan yabancı gıdaların revaçta olduğu günümüzde, yerli mallarının tüketilmesi hem sağlık hem de ekonomik açıdan çok büyük önem arz etmektedir. Bu amaçla her yıl Yerli Malı Haftasını düzenli bir şekilde kutluyoruz. Ayrıca, paylaşmayı ve yardımlaşma duygusunu da çocuklara aşılamaktadır. Etkinliği emeği olan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi

  Bu haber 808 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI