Bugun...

96’ncı yıl coşkusu yaşandı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96’ncı yıldönümü törenle kutlandı.
facebook-paylas
 Tarih: 31-08-2018 07:03:43

96’ncı yıl coşkusu yaşandı

İlçedeki ilk tören saat 09.00'da 2'nci Kolordu Komutanlığı karargah binası önünde, Gelibolu Kaymakamı Hakan Kılınçkaya, 2'nci Kolordu Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı ve Gelibolu Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Özacar'ın Atatürk Anıtı’na çelenk bırakmasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Kutlamalar,  Kaymakamlık Makamında bayramlaşma ile devam etti. 26 Kasım Caddesi'nde yapılan geçiş töreni ile sona erdi.
26 Kasım Caddesindeki tören, Gelibolu Kaymakamı Hakan Kılınçkaya, 2'nci Kolordu Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı ve Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar katıldı. Tören, protokolün halkın ve askeri erkanın bayramını kutlaması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı 2'nci Kolordu Komutanlığı'nda görevli Albay Serhat Demirbaş yaptı. Tören, şiirlerin okunması ve geçit töreni ile sona erdi.
Törenlere, 18’nci Mekanize Piyade Tugay Komutanı olarak atanan Tuğgeneral D. Şahin Güngör’de, askeri erkan, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
AKSAKALLI'NIN ÇOCUK SEVGİSİ
Törenin sona ermesinden sonra, 2'nci Kolordu Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı, makam aracına bineceği sırada, törenleri izleyenler arasında yarbay elbisesi giymiş küçük bir çocuğu severek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

  Bu haber 14224 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI