Bugun...

AK PARTİ 6. OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI

AK Parti Gelibolu İlçe Teşkilatının 6. Olağan kongresi gerçekleştirildi.
facebook-paylas
 Tarih: 28-08-2017 05:44:22

AK PARTİ 6. OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI

 

Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda yapılan kongreye AK Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ve Ayhan Gider, Ak Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağve yönetim kurulu üyeleri, Ak parti çevre belediye başkanları ve partililer katıldı.
Protokol konuşmalarının ardından tek listeyle gidilen seçimde Başkan adayı olan Mehmet Gözütok AK Parti Gelibolu İlçe Başkanlığına seçildi.
Gözütok yaptığı konuşmada; “Benim gönül verdiğimAk Parti sevdası ile çalışmaya başladığım günden bu güne kadar geçen zaman içersinde yaptığım çalışmaların daha fazlasını ve daha güzelini yapacağıma inandığım için ben ve arkadaşlarım bu kutsal göreve talip olduk. Tek amacımız var oda sağ oyların % 60’ına sahip Gelibolu’da Ak Parti’nin bayrağını zirveye çekmek ve yerelde Ak Parti iktidarını gerçekleştirmek. Hükümetimizin ülke çapında yaptığı hizmetlerden şehrimizide faydalandırmaktır. Gelibolu tarihi ve doğası ile dünyada eşi bulunmayan bir yer olmasına rağmen maalesef yerel iktidarın bu konuya eğilmemeleri yüzünden bugün layık olduğu seviyeye ulaşamaış ve çevrenin en az gelişen kenti olmuştur. Partimizi Gelibolu’da hem yerelde hem genelde 1. parti çıkaracağımıza inanıyoruz.”
Başkan Gözütok’un yönetimi şu isimlerden oluşuyor; Hikmet Çorbacı, Recep Omaç, Ayşe Berrin Girgin, Olcay Üstün, Selami Asan, Tuncay Karagöz, Aytaç Boyacı, Serdar Doğan Arslan, Hakkı Uysal, Turan Koçin, Özcan Atsay, Zerrin Şakar, Filiz Fiden, Fuat Sertdemir.

  Bu haber 3628 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI