Bugun...

AK PARTi BAŞKANI GÖZÜTOK’TAN ZİYARETLER

Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Gözütok dün bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk ziyaretini Ahilik Haftası nedeni ile Esnaf Odası Başkanı Ahmet Nalbant’a oldu. Daha sonra 2017-18 Eğitim Öğretim yılının başlamasından dolayı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ahmet Can ve Arzu Yücesoy’u ziyaret etti. En son olarakta Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Türker Erdihan'ı makamın da ziyaret etti.
facebook-paylas
 Tarih: 21-09-2017 14:57:41

AK PARTi BAŞKANI  GÖZÜTOK’TAN ZİYARETLER

Akparti Gelibolu ilçe Başkanı Mehmet GÖZÜTOK Ahilik Haftası münasebeti ile Gelibolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet NALBANT'ı makamında ziyaret etti.
Oda Başkanı Ahmet NALBANT'ın ve onun şahsında tüm Esnaf ve Sanatkarlarımızın Ahilik haftasını kutlayan GÖZÜTOK; Ahiliğin  Ticaretin, sanatın arz ve talebin ahlaki ve insani değerler ile harmanlanmasıyla oluşturulmuş, kültürel bir öğreti olduğuna işaretle
''Günümüzde bu öğretinin izlerini taşıyan Esnaf ve Sanatkarlar Odamızı ziyaret ederek ,Ahilik haftasını kutlamak hemde Oda Başkanımız Ahmet NALBANT'a bir iade-i ziyarette bulunmak istedik''dedi.
Gelibolu Esnaf ve Sanatkarlarının durumlarının da değerlendirildiği ziyarette,esnaf ve Sanatkarlarımızın  Gelibolu'da ki Ticari yatırımları ve önümüzde ki süreçteki beklentileri üzerine de değerlendirmeler yapıldı.İlçe Başkanı GÖZÜTOK ve Oda Başkanı NALBANT'ın gelibolu üzerine Karşılıklı fikir alışverişinde bulunduğu  ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve Temennilerin sunulması ile sona erdi.
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ 
Akparti Gelibolu İlçe Başkanı Mehmet GÖZÜTOK 2017-2018 Eğitim Öğretim yılının başlaması dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet CAN  ve Şube Müdürü Arzu YÜCESOY'u ziyaret etti.
Yeni Eğitim Öğretim döneminde Milli Eğitim camiasına başarı dileklerini sunan GÖZÜTOK, yeni dönemde  yapılacak uygulamalar ve Gelibolu'da ki okulların durumları hakkında bilgiler aldı. İlçemiz de eğitim alanın da yaşanan sıkıntıların çözümünde,İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde çalıştıklarını ve üzerlerine düşeni yaptıklarını belirten GÖZÜTOK;
''Eğitim konusu,üzerinde titizlikle durduğumuz bir konu,hassasiyetle takip ediyor,daha
iyi koşullar elde edilebilmesi için,üzerimize düşen bir vazife varsa ivedilikle hareket ediyoruz.''dedi.
İlçemizde okuyan öğrencilerin yurt sorunlarının,İlçe Başkanı Mehmet GÖZÜTOK'un girişimleriyle çözüme kavuşturulmasının da değerlendirildiği ziyarette son olarak ;Yeni Eğitim Öğretim yılının Öğrencilerimiz, Öğretmenlerimiz ve tüm eğitim camiamız için başarılarla dolu bir yıl olması temennileri dile getirildi.
BAŞKAN GÖZÜTOK’UN SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI ZİYARETİ
Akparti Gelibolu İlçe Başkanı Mehmet GÖZÜTOK, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Türker Erdihan'ı makamın da ziyaret etti. Yardımlaşma ve Dayanışmanın toplumda ki yeri ve vakfın bu nokta da üstlendiği sorumluluğun önemine işaret edilen ziyarette, Vakıf Müdürü Türker Erdihan,Vakfın çalışmaları ve Sosyal Yardım projeleri hakkında bilgiler verdi.
Vakfın çalışmaları ve projelerinin de değerlendirildiği ziyaret sonrası bir açıklama yapan GÖZÜTOK, ''Yardımlaşma ve Dayanışma bizim Kültürümüzün bir parçasıdır, Vakıf bu nokta da önemli bir görev üstlenmekte, Devletin sunduğu imkanlarla, ihtiyaç sahiplerine buluşturmakta ve Yardımlaşmanın, Dayanışmanın gerekliliğini yerine getirmektedir.
Vakfımızın çalışmaları ve projeleri önemli bir boşluğu dolduruyor, biz de bunu memnuniyetle takip ediyor, takdir ediyoruz.''dedi.

  Bu haber 892 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI