Bugun...

Ak Parti'den Dünya Roman Gününde Romanlara Ziyaret

AK Parti Gelibolu İlçe Başkanı Mehmet Gözütok, Kadın Kolları Başkanı Zerrin Şakar, Gençlik Kolları Başkanı Fırat Doğan Yıldız ve yönetimleri 8 Nisan Dünya Romanlar Günü’nü dolayısıyla ilçede roman vatandaşların yaşadığı Camikebir Mahallesini ziyarette bulundular.
facebook-paylas
 Tarih: 10-04-2018 05:29:11

Ak Parti'den Dünya Roman Gününde Romanlara Ziyaret

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Gözütok, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı üst kimliği altında herkesin devlet karşısında eşit, birinci sınıf, özgür ve kendini ifade etme hürriyetine sahip olduğunu belirtti.
Türk milletinin her öğesinin olduğu gibi romanların da bu ülkenin birinci sınıf vatandaşı olduğuna işaret eden ve ilçemizde beraber büyüdük, beraber okuduk, diyen Gözütok "Roman vatandaşlarımızın eğitim, istihdam, spor, sağlık, sosyal yardımlar, kadınlar ve yaşlılarla alakalı sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalarımız, 2006 yılından beri düzenlenen Roman Çalıştayları ile devam ediyor. Bahsi geçen sorunlarla alakalı çalışmalarımız roman derneklerince olumlu bulunuyor. Roman vatandaşlarımıza karşı yapılacak her türlü ayrımcılığın karşısında olduğumuzu belirtirken toplumumuzun önemli renklerinden kardeşlerimizin 8 Nisan Dünya Romanlar Günü'nü kutluyorum" dedi. 

  Bu haber 2010 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI