Bugun...

AK Parti'den İl Genel Meclis üyesi aday adayı oldular

Mart 2019 Mahalli idareler seçimleri ile ilgili partilerde aday adaylığı başvuruları sürüyor. Hikmet Çorbacı ve Tayfun Yılmaz, AK Parti'den İl Genel Meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusu yaptı.
facebook-paylas
 Tarih: 28-11-2018 06:38:40

AK Parti'den İl Genel Meclis  üyesi aday adayı oldular

AK Parti ilçe teşkilatında gerçekleşen programda İlçe Başkanı Mehmet Gözütok; “biliyorsunuz 5 Kasım’da başlayan sürecimiz belediye başkanları aday adaylarının 18 Kasım’da son bulmasında süreci kapatmıştık. İl genel ve meclis üyesi adaylık süresi 03 Aralık’a kadar devam etmektedir. Bugün de daha önce birlikte çalıştığımız çok kıymetli arkadaşlarımız il genel meclis üyeliklerine aday olmak istediler. Adaylık başvurularında bulunmak istediler. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Bu kutsal görevde, bu kutsal yolda taşın altına ellerini koydukları için de kendilerini ayrıca kutluyorum.
Yıllardan beri özlemini duyduğumuz il genel meclis üyesi eksikliğini her zaman hissettik. Fakat sağ olsun Ünsal Başkan gibi, diğer meclis üyelerimiz gibi bize her zaman destek olan Çanakkale’de kıymetli arkadaşlarımız oldu, il başkanımız oldu, vekillerimiz oldu. Fakat ben diyorum ki neden Gelibolu’nun bir genel meclis üyesi olmasın? Yani ben muhtarlarımdan ve teşkilatımdan özellikle rica ediyorum, artık Gelibolu hak ettiği hizmeti alsın. Hem il genelde hem Gelibolu merkezde. İki arkadaşıma da başarılar diliyorum. Allah çıktıkları yolda muvaffak etsin. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
İl Genel Meclis Üyeliğine aday adayı olan Hikmet Çorbacı; “1974 doğumluyum. 2 evladım var. 2011 yılından beri AK Parti’de başta Sosyal İşler Başkanlığı, Siyasi Hukuk İşler Başkanlığı, Teşkilat Başkanlığı ve son olarak Seçim İşleri Başkanlığı yaptım. Bu görevler maddi manevi her şeyden önemli fedakârlık isteyen bir görevdir. Ben de bu görevleri layıkıyla yaptığıma inanıyorum. Bundan sonra da inşallah yine aynı şekilde devam edeceğim. Bugün il genel meclis adaylığı için başvurumu yapıyorum. Hakkımda hayırlı olacaksa Rabbim nasip etsin, hayırsız edecekse uzak etsin diyorum. Sizlerin de desteği ile birlikte inşallah hem belediyede hem de il genelde başarılı olacağımıza inanıyorum. Bizi bugün yalnız bırakmayıp geldiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.
İkinci aday adayı Tayfun Yılmaz da; “Kocaçeşme Köyünde, Evreşe bölgesinde ikamet etmekteyim. Hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Ayrıca partimizin kuruluşundan bu zamana kadar görev yapmış olan ilçe başkanlarıma teşekkür ediyorum. Çan’dan kalkıp buraya kadar gelen İl Genel Meclis Üyemiz Sayın Ünsal Beye de teşekkür ediyorum. Kökü maziye dayanmış olan beldelerimize, köylerimize, şehrimize hizmet etmek amacıyla bu yola baş koymuş bulunuyoruz. İnşallah Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi sadece yol yapmak, köprü yapmak bu tür şeyler zaten AK Partimizin hedefi olan şeylerdir. Ama önemli olan gönülleri fethetmektir. Biz de bu bilinçle yola çıkıyoruz. İşimiz hizmet, gücümüz millet desturuyla yola çıkıyoruz. İnanıyoruz ve sizlere güveniyoruz ki siz değerli muhtarlarımızla, özellikle gönüldaşlarımızla bu işi başaracağız. İlçe belediyemizde, ilçe belediye meclisimizde, il genel meclisimizde başarılı olacağız. Sizler varsanız, bizler de varız. Hep birlikteyiz, rotamız birlik, hedefimiz yerel iktidar. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Allah yolumuzu bahtımızı açık etsin” dedi.

  Bu haber 1072 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI