Bugun...

Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan; “Şehrin her bir noktasında hemşerilerimize modern hizmet sunmak için çalışıyoruz”

İlçemize yapımı planlanan Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu için artık son noktaya gelindi.
facebook-paylas
 Tarih: 24-10-2017 05:47:09

Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan; “Şehrin her bir noktasında hemşerilerimize modern hizmet sunmak için çalışıyoruz”

Projesi tamamlanan sağlık kompleksi için ihale tarihi beklenmektedir. Konu hakkında açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, ihale tarihinin önümüzdeki günlerde açıklanacağını belirtti. AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, “Biz istiyoruz ki bu şehrin her bir noktasında, ilçesinden beldesine, köyüne kadar modern hizmetler olsun. Bunun içinde çalışıyoruz. Sağlık alanında bu zamana kadar bir çok yeni kurumu hemşerilerimizin hizmetine sunduk. Gelibolu’muzda yeni bir sağlık merkezini hizmete sunmaya hazırlanıyoruz. İçerisinde Toplum Sağlığı Merkezinin, Aile Sağlığı Merkezinin ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun olacağı geniş imkanların yer aldığı bir kompleksi hayata geçireceğiz. Toplam kapalı alanı yaklaşık 2.800 metrekare olan hizmet binası ile ilimiz modern bir sağlık hizmeti sunulan binaya sahip olacaktır. Şuanda projesi tamamlanan binamızın çalışmalarının başlaması için önümüzde ki günlerde ihalesi yapılacak. Yaklaşık 1 yıl içerisinde tamamlanmasını ön gördüğümüz binamızın en kısa sürede hemşerilerimizin hizmetine sunmak için çalışacağız. Şimdiden Gelibolu’muza ve şehrimize hayırlı olmasını dilerim. Çanakkale her alanda göç veren değil göç alan şehir konumuna gelecektir” dedi.

  Bu haber 888 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI