Bugun...

Ak Parti İlçe Başkanı Gözütok; “ÇOK YAKINDA GELİBOLU HAK ETTİĞİ HİZMETLERE KAVUŞACAKTIR!”

AK Parti İlçe Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklama ile İlçe Başkanı Gözütok; “2019’da Gelibolu Belediye Başkanlığını AK Partiye kazandırarak Gelibolu’muzun daha iyi hizmetler almasını sağlayacağız. 9 yılda yapılmayan işler, seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte son ana sıkıştırılarak yapılmaya çalışılmaktadır. 6 yıl boyunca sahillerimizdeki planlı uygulamalara sahip çıkılmamış, sonucunda da esnafın ekmek teknelerini yıkmak zorunda kalarak esnafımızı 2 yıl süreyle yoksulluğa terk etmiştir.
facebook-paylas
 Tarih: 07-02-2018 06:03:13

Gözütok: “Çok yakında Gelibolu hak ettiği hizmetlere kavuşacaktır!”
AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Gözütok, “2019’da Gelibolu Belediye Başkanlığını AK Partiye kazandırarak Gelibolu’muzun daha iyi hizmetler almasını sağlayacağız.
Önümüzdeki süreç içinde, başarılı bir siyaset izleyerek, Gelibolu’da yerel yönetimi Ak Partiye kazandırdığımızda İlçemizin 50 yıldır değişmeyen çehresi değişecek” dedi.
AK Parti Belediyelerinin yaptığı hizmetler herkesin gözü önündedir diyen Gözütok;
“İlçemiz büyük tarihi, bulunmaz doğası ile bir hazinedir. Geçmiş dönemlerde de, son 9 yılda da maalesef verilen sözler yerine getirilmemiştir. 9 yılda yapılmayan işler, seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte son ana sıkıştırılarak yapılmaya çalışılmaktadır.
Hala yol sorununu bile ilçenin yarısında bitiremeyen CHP belediyesi, başta; Doğalgaz olmak üzere dünyanın en büyük iki tarihini elinin tersiyle itmiş ve Piri Reis-Mevlevihane ile ilgili milyonlarca lira kentimize gelir getirecek nimetleri Çanakkale’ye gitmesine neden olmuştur” dedi.
Gözütok;
“6 yıl boyunca sahillerimizdeki planlı uygulamalara sahip çıkılmamış, sonucunda da esnafın ekmek teknelerini yıkmak zorunda kalarak esnafımızı 2 yıl süreyle yoksulluğa terk etmiştir. Bugün hala asfaltlar üzerine toprak atarak adeta halkla dalga geçilmektedir.” dedi.
AK Parti İlçe Başkanı Gözütok;
“İnşallah halkımız 2019 martında bu belediye yönetiminden kurtulacak ve Gelibolu’muz hak ettiği hizmetlere kavuşacaktır” dedi.

  Bu haber 760 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI