Bugun...

AK Parti İlçe Başkanlığında görev dağılımı

İlçe Başkanı Mehmet Gözütok, yaptığı açıklamada, “yeni yönetim ile birlikte başarılı çalışmalar yapacağız.”
facebook-paylas
 Tarih: 13-09-2017 15:01:26

AK Parti İlçe Başkanlığında görev dağılımı

AK Parti'nin kurulduğu günden itibaren vatandaşa hizmet odaklı çalışmalar gerçekleştirdiğini aktaran Gözütok, 16 yıldır başarılı çalışmalara imzalar atıldı.
İlçe Başkanlığı görevine getirilmesinde destek veren herkese teşekkür eden Gözütok, yeni yönetim kurulu olarak partiyi ilçede en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade ederek, durmadan, yorulmadan gece gündüz çalışacaklarını belirtti.

Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Gözütok; "Yönetim Kurulumuz ile birlikte Gelibolu ilçemizde Cumhurbaşkanımızı, hükümetimizi ve partimizi en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. İlçemizin sorunlarını görüyor ve biliyoruz. Bu konular ile ilgili kurum yetkilileri ile sürekli temas halinde olacağız ve ilçemizde yerel yönetimde de iktidar olmak için daha çok çalışacağız ve hükümetimizin politikalarını gözle görülür şekilde takip edeceğiz."

Görev dağılımı şöyle oldu:
"İlçe Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Hakkı Uysal, İlçe Teşkilat Başkanı Olcay Üstün, İlçe Seçim İşleri Başkanı Hikmet Çorbacı, İlçe Tanıtım ve Medya Başkanı Fuat Sertdemir, İlçe Sosyal Politikalar Başkanı Ayşe Berrin Girgin, İlçe Yerel Yönetimler Başkanı Recep Omaç, İlçe Ekonomi İşleri Başkanı Tuncay Karagöz, İlçe Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Serdar Doğanarslan, İlçe Mali ve İdari İşler Başkanı (İlçe Muhasibi) Aytaç Boyacı, İlçe Sekreteri Selami Asan, Özcan Atsay, Turhan Koçin, Filiz Fiden ve Zerrin Şakar İlçe Yönetim Kurulu Üyesi"

 

  Bu haber 2011 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI