Bugun...

AK PARTİ KADIN KOLLARINDAN ANLAMLI BAĞIŞ

AK Parti İlçe Kadın Kolları yönetiminin, sipariş üzerine hazırladığı 45 tepsi baklavadan elde edilen gelirin, şehit ve gazi aileleri ile ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimi için kullanılacağı bildirildi.
facebook-paylas
 Tarih: 03-09-2017 11:07:23  -   Güncelleme: 03-09-2017 11:15:23

AK PARTİ KADIN KOLLARINDAN ANLAMLI BAĞIŞ

AK Parti Gelibolu İlçe Kadın Kolları Başkanı Berrin Girgin ve Yönetim Kurulu üyeleri Kurban Bayramı öncesi şehit ve gazi aileleri ile ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitmine destek için anlamlı bir etkinliğe imza attı. Bu kapsamda, AK Parti Gelibolu İlçe Kadın Kolları yönetimi, ilçe merkezinde vatandaşların tatlı ihtiyacını karşılamak için tepsisi 80 liradan 45 tepsi baklava siparişi aldı. Sipariş olarak alınan her biri 5 kilogramlık 45 tepsi cevizli baklava 3 gün içinde hazırladı. Baklavalardan elde edilen 3 bin 600 TL gelirin şehit ve gazi ailelerinin yanı sıra ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimi için kullanılacağı bildirildi.
Etkinlikle ilgili bilgi veren AK Parti Gelibolu İlçe Kadın Kolları Başkanı Berrin Girgin, "Kadın Kolları üyeleri ile görüşüp, bu fikri hayata geçirdik. Bayramlarda birçok aile baklavalarını dışarıdan hazır alıyor ya da yaptırıyorlar. Bizde bunu değerlendirerek baklava siparişi alacağımızı ve bunun gelirini de yardım amaçlı kullanacağımızı duyurduk. 45 tepsi baklava siparişi aldık ve bunları kadın üyelerimiz ile evlerimizde yaparak sahiplerine teslim ettik. Tepsisini 80 TL'den sattık. Elde edilen gelirin bir kısmını şehit ve gazi aileleri  bir kısmını da ihtiyaç sahibi öğrenciler için kullanacağız. Eğitimde yardıma muhtaç öğrencilerimiz var. Okulların açılmasına az bir zaman kaldı.
Eğitim ve öğretim görecek olan çocuklarımızın eksikliklerini gidermek ve onların mutluluğunu görmek bizlerin yorgunluğunu gidermiş olacak. Bizim bu yardımı yapmamız için baklavalarını bize yaptıran ailelerimize ve bu iş için ter döken kadın kolları üyelerime teşekkür ediyorum" dedi.

  Bu haber 3630 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI