Bugun...

Aysever’den Gelibolu’ya selam

Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, 2. Kolordu Komutanı iken 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Orgeneral rütbesini alarak 1. Ordu Komutanı olan Musa Avsever’i İstanbul’da ziyaret etti.
facebook-paylas
 Tarih: 16-11-2018 06:05:10

Aysever’den Gelibolu’ya selam

Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, ilçede 2. Kolordu Komutanı olarak bir yıl görev yapan, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Yüksek Askeri Şura atama ve terfi kararları neticesinde Orgeneral rütbesini alarak 1. Ordu Komutanı olan Musa Avsever’i ziyaret etti. Bir dizi temaslarda bulunmak üzere İstanbul’da bulunan Başkan Özacar şeref salonunda gerçekleşen ziyarette, Orgeneral Avsever’e ilçe halkının selamlarını ileterek sonrasında anı defterini imzaladı. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret, karşılıklı görüş alışverişinin ardından çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.
Ziyaretin ardından sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Başkan Özacar” Bizi her zaman olduğu gibi tüm sıcaklığı ile misafir eden ilçemizde 2. Kolordu komutanlığıda yapan, değerli paşamızın Gelibolu'ya olan selamını da sizlerle paylaşıyorum” sözlerini ifade etti.

  Bu haber 756 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI