Bugun...

BAŞHEKİM’DEN GAZETECİLERE KAHVALTI

Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi yönetimi, yerel medya temsilcilerini kahvaltıda konuk etti. Kahvaltıda Başhekim Burak Demirca “10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeni ile ve yeni göreve başladığımdan dolayı tanışma olanağımızında hastanedeki işlerden dolayı pek olmadığı için bu kahvaltı organizasyonu ile birlik ve beraberliğimizi sağlamayı amaçlıyoruz. Bu tür etkinliklerimiz sürecek. Gazetecilerimize katıldıkları için hastane yönetimi adına teşekkür ederiz” dedi.
facebook-paylas
 Tarih: 17-01-2018 13:09:07

BAŞHEKİM’DEN GAZETECİLERE KAHVALTI

Devlet Hastanesi Başhekimi Burak Demirca hastane ile ilgili yaptığı değerlendirmelerde ise “Acile yeni doktor arkadaşlar geldi. Acemilikleri çekingenlikleri var. Hepimiz yaşadı bunları çalıştıkça güven kendine geliyor. Halkımız tarafından baskı geldiği zaman bu sefer gelen hekim arkadaşımız diyor ki nereye geldim ben kaçıyor hemen. Buraya gelmek kolay ama gitmekte kolay. Yerine birinin tekrar gelmesi çok zor oluyor. Kardiyoloji doktorumuz yoktu doktorumuz ile konuştuk geldi gezdi ben burada çalışırım dedi. En son görüşmemizde gelmekten vazgeçtiğini belirtti. İnşallah mecbur hizmete açarlar o zaman gelir. Hastanemize üç şekilde doktor geliyor. Birincisi mecbur hizmet yüzde 90 geliyorlar. Genellikle bunu doğu illerine açıyorlar. İkincisi iller arası kura diye bir şey var. Mesela başka bir ilde çalışıyor ama kendi Çanakkaleli burada kadro açılıyor buraya geliyor. Üçüncüsü ise açıktan atama. Ben bu şekilde geldim buraya özelde çalışırken ayrılıp devlet hastanesi geçebiliyor. Şimdi bizim yapmamız gereken mevcut kadromuzu koruyup daha da geliştirmek. Eksik branşlarımız var. Göz doktoru gelebilir. Psikiyatrist gelecek. İlk defa bizim kendi doktorumuz olacak. Kadın doğum doktoru için çok bastırdık muhtemelen olacak” dedi.
Bizlerde Başhekim Burak Demirca ve hastane yönetimine bizlere gösterdikleri samimiyet ve ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

  Bu haber 1017 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI