Bugun...

BAŞKAN GÖKHAN’DAN, CHP İLÇE ÖRGÜTÜNE ZİYARET

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP'de yeni seçilen ilçe örgütlerini ziyaret etti. geçtiğimiz günlerde Ayvacık, Ezine, Biga, Çan ve Bayramiç'i ziyaret eden Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Dün de Eceabat ve Gelibolu İlçe Örgütlerini ziyaret ederek, yeni yönetimleri tebrik etti.
facebook-paylas
 Tarih: 05-01-2018 05:42:35

BAŞKAN GÖKHAN’DAN, CHP İLÇE ÖRGÜTÜNE ZİYARET

CHP İlçe Başkanı Nevzat Kaya; Başkan Ülgür Gökhan’ın yönetime yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür etti. 
Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan; “İl kongresi öncesi, kongreleri tamamlanan ve yeni yönetimleri oluşan ilçelerimizi ziyaret edip yeni yönetimlerine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyorum. Yönetim olarak iki yıllığına seçildiniz. Ama bu zaman içinde 3 tane, büyük ihtimal ile 4 tane büyük seçim gerçekleştireceğiz. Sizler için yorucu çok zahmetli iki yıl geçireceğiz. Bende Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir il başkanı olarak, yerel yönetim iktidarı olarak burada sizlere vermeyi düşündüğüm destekleri anlatmaya geldim. Elbette bir CHP’li ilçe belediye başkanınız var. Son derece başarılı bir siyasetçisi. Bunun yanında bizlerde il belediyesinin bir takım şartları ve olanaklarınıda artık ilçelerimizin emrine vermek durumundayız. Çünkü önümüzde 4 tane büyük seçim var. Önce yerel seçim var. Daha sonra bütün şehir belediye başkanlığı için seçim olacak, burada Gelibolu ve köyleride oy kullanacak. Parti içinde gruplaşma bölünme olmadan seçimlerde partimizi en üste taşımak için çalışacağız. Heyecanları, güzel günlere ulaşma hevesi ve inançları doğrultusunda güzel işlere imza atacaklarına inancımız tam” dedi.
CHP ilçe binasında gerçekleşen ziyarete, CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Belediye Başkanı Mustafa Özacar ve yeni seçilen ilçe yönetimi katldı.

  Bu haber 1018 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI