Bugun...

BAŞKAN ÖZACAR’IN 10 KASIM MESAJI

Gelibolu Belediye Başkanı M.Mustafa Özacar, 10 Kasım dolayısıyla yayınladığı mesajda, “Hürriyet mücadelesiyle kurtuluşumuzu, yaptığı devrimlerle modern Cumhuriyet Türkiye’sinin kuruluşunu sağlayan eşsiz atamızı özlemle ve saygıyla anıyoruz.” dedi.
facebook-paylas
 Tarih: 10-11-2018 06:55:22

BAŞKAN ÖZACAR’IN  10 KASIM MESAJI

Gelibolu Belediye Başkanı M.Mustafa Özacar, Atatürk'ün ölümünün 80. yıldönümüyle ilgili yazılı bir mesaj yayınladı. Başkan Özacar'ın mesajı şöyle: “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sonsuzluğa uğurlanışının 80. yıldönümündeyiz. Türk Ulusu, her 10 Kasım'da olduğu gibi bu yıl da, Atatürk’e sevgisini, saygısını ve bağlılığını içten duygularla göstermektedir. Hürriyet mücadelesiyle kurtuluşumuzu, yaptığı devrimlerle modern Cumhuriyet Türkiye’sinin kuruluşunu sağlayan eşsiz atamızı özlemle ve saygıyla anıyoruz.
Atatürk; sadece mazlum milletlere örnek bir mücadeleyi yürüten lider değil, eşsiz bir komutan, örnek bir devrimci, ilham veren bir öncü, tartışılmaz bir reformcudur. Böylesine bir dünya liderinin Çanakkale’de eşsiz bir mücadeleye imza atması ve bir anlamda ikinci doğuşunu burada yaşaması, Gelibolu’nun tarihinde kendilerinin, kendilerinin mazisinde Gelibolu’nun olması bizleri onurlandırmakta ve sorumluluğumuzu artırmaktadır.
Ölümünün 80. yıldönümü vesilesiyle büyük önderin ilke ve devrimlerine her zaman sahip çıkacağımızın bilinmesini istiyor, liderimiz Atatürk’ü şükran, minnet ve rahmetle anıyor, aziz hatırası önünde bir kez daha özlem ve saygıyla eğiliyoruz”

  Bu haber 701 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI