Bugun...

Bayram öncesi zabıta denetimi

Kurban Bayramı öncesi vatandaşların huzur ve güven içinde alışveriş yapabilmelerini sağlamak adına Gelibolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri denetimler yaptı.
facebook-paylas
 Tarih: 29-08-2017 13:46:03

Bayram öncesi zabıta denetimi

Kurban Bayramı öncesi vatandaşların huzur ve güven içinde alışveriş yapabilmelerini sağlamak adına denetimlerini arttıran Gelibolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, tatlı ve şekerleme üretimi yapan işyerlerini titizlikle inceledi. Denetimlerde ruhsat, gramaj, etiket, son kullanma tarihi, genel hijyen, iş yerinin temizlik durumu kontrol edildi. Zabıta ekipleri tarafından yapılan incelemelerde hizmet ve hijyen standartlarına uygun üretim yapan işletmelere teşekkür edilirken, standartlara uygun üretim yapmayan işletmelere de gerekli uyarılar yapılıp eksikliklerini gidermeleri istendi.
"Denetimlerimizi yoğun bir şekilde sürdürüyoruz"
Gelibolu Belediyesi Zabıta Müdürü Cemil Yorulmaz, "Gelibolu Belediyesi olarak Kurban Bayramı öncesinde ilçe genelimizde, şekerciler, kuruyemiş satıcılarını, tatlı imalathanelerini ve pastaneleri denetliyoruz. Denetimlerimiz sırasında genel hijyen kurallarını fiyat etiketlerini, ruhsat prosedürlerini takip ediyoruz. Vatandaşların sağlıklı ürünler tüketmesi adına biz bu denetimleri yıl boyunca zaten gerçekleştiriyoruz ancak, bayram öncesi artan talep nedeniyle tatlı imalathanelerine yönelik denetimlerimizi daha da sıklaştırdık. Yaptığımız denetimlerde insan sağlığını tehtid edecek ciddi eksiklikle karşılaşmadık. Yine de denetimlerimizi yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Herhangi bir olumsuzlukla karşılaşan vatandaşlarımızdan bize ulaşmalarını istiyoruz. Onların sağlıklı ürün tüketmelerini sağlamak için yaptığımız denetimlerimiz devam edecek" dedi.
Zabıtanın yaptığı denetimler, vatandaşları olduğu kadar işini doğru yapan esnafı da memnun etti.

  Bu haber 702 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI