Bugun...

BELEDiYE BAŞKANI MUSTAFA öZACAR, öZüRLüLER DERNEĞi’Ni ZiYARET ETTi

Belediye Başkanı M.Mustafa Özacar, meclis üyeleri ile birlikte, “3 Aralık Dünya Özürlüler Günü” nedeniyle Gelibolu Tüm Özürlüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne ziyarette bulundu ve çeşitli hediyeler ile çiçek takdim etti.
facebook-paylas
 Tarih: 05-12-2018 06:15:25

BELEDiYE BAŞKANI MUSTAFA öZACAR,  öZüRLüLER DERNEĞi’Ni ZiYARET ETTi

Meclis üyeleri ile birlikte dernek binasına giden Başkan Özacar, toplumun engelli vatandaşlara saygı duyması gerektiğini vurgulayarak, “Engelli vatandaşlarımızda yaşamımızın bir parçası. Onların sorunlarını kimse görmezden gelemez. Engellilerin normal bir hayat sürmeleri ancak toplumsal duyarlılığın oluşturulmasıyla mümkün olabilir” ifadelerini kullandı.
Her insanın bir engelli adayı olduğunu vurgulayan Özacar, bireylerin ‘ne oldum değil, ne olacağım’ diye düşünmesi gerektiğini ifade ederek sözlerini şöyle özetledi:
“Engelli vatandaşlarımızın topluma başarılı bir şekilde entegre olmasına yönelik düşündüğümüz çalışmalar hayata geçiriyoruz. Görevde bulunduğumuz süre içerisinde ben ve arkadaşlarım sosyal belediyecilik anlamında sizlerin hayatlarını ne kadar kolaylaştırabilirsek sizlerde okadar hayatlarınıza normal bir şekilde hayattan insandan kopmadan sürdürebilirsiniz. Bundan sonra da derneğinizin istek ve talepleri de değerlendirilerek, engelli vatandaşlarımıza yönelik çalışmalar devam edecektir” ifadelerini kullandı.
Ziyaretle ilgili duydukları memnuniyetini dile getiren dernek yönetimi, bu anlamlı günde belediye başkanı ve meclis üyelerinin kendilerini hatırlamalarından dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

  Bu haber 726 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI