Bugun...

Belediyeden okul kütüphanesine kitap bağışı

İlçemiz Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Hakimiyet-i Milliye Ortaokulu'nda yenilenen okul kütüphanesine kitap yardımında bulundu.
facebook-paylas
 Tarih: 15-11-2018 06:06:10

Belediyeden okul kütüphanesine kitap bağışı

 çeşitli roman, hikaye kitabı ve dünya klasikleri ile katkı sunan Belediye Başkanı Mustafa Özacar, dün yenilenen okul kütüphanesinin açılışını, Milli Eğitim şube müdürleri Ahmet Can ve Arzu Yücesoy ve Okul Müdürü İlker Doğan ile birlikte yaptı.
Başakan Özacar, belediye olarak eğitime önem verdiklerini belirterek, “Belediyemiz bünyesinde bulunan çeşitli bilgi ve kültür bilgilerini barındıran bu eserlerimizi öğrencilerin faydalanması adına okul kütüphanesine hibe ettik. İnşallah okulumuza ve öğrencilerimize eğitim adına bir nebze de olsa yardımcı olduk. Öğrenci ve yöneticilerin katkılarıyla okulumuz kütüphanesi yenilenmiş oldu, elimizden geldiğince okullarımıza destek vermeye devam edeceğiz' dedi.
Açılıştan sonra okul yönetimi ile bir süre sohbet eden Başkan Özacar, öğretmen ve öğrenciler ile de vakit geçirerek taleplerini dinledi.
Belediye Başkanı Mustafa Özacar, ayrıca kütüphaneye 2 adet satranç takımı da hediye etti. Yaptığı bu sürprizi karşısında çok mutlu olan okul yönetimi ve öğrenciler, Gelibolu Belediyesine ve duyarlı davranışıyla bizleri ve öğrencilerimizi mutlu eden Belediye Başkanı Mustafa Özacar'a teşekkür ederek çiçek takdim ettiler.

  Bu haber 678 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI