Bugun...

BELEDİYEDEN TEMİZLİK VE HİJYEN ÇALIŞMASI

Gelibolu Belediye Başkanlığı Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından, yaz aylarında sıcaktan oluşan kötü kokuların oluşmaması için temiz çevre sağlıklı toplum olması adına temizlik ve hijyen çalışmaları kapsamında ilçedeki tüm çöp konteynırları ilaçlayıp mikrop bakterilerden arındırıldı.
facebook-paylas
 Tarih: 10-08-2017 07:00:00

BELEDİYEDEN TEMİZLİK VE HİJYEN ÇALIŞMASI

Gelibolu Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri temiz çevre sağlıklı toplum için ilçedeki tüm çöp konteynırlarını ve etrafını dezenfekte ile ilaçlayarak mikrop ve bakterilerden temizliyor. İlçenin çeşitli cadde ve sokaklarında yer alan çöp kutularının içi kötü koktuğu ve hijyenik olması için yerinde dejenfekte çalışlmaları yapıldı.
Gelibolu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, periyodik olarak genel temizlik çalışmalarını sürdürürken, koku ve bakterileri önlemek amacıyla çöp konteynırlarını yerinde dezenfekte ediyor. Yaz sıcaklarında vatandaşların konteynır kokusundan rahatsız olmamaları için sokak ve caddelerdeki çöp konteynırlarının temizlik ve bakımına özen gösteren Belediye Temizlik Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların daha sağlıklı ve kaliteli bir hizmet almasının amaçlandığı çalışmalar kapsamında, çöp konteynırları bulundukları alandan uzaklaştırılmadan dezenfekte ediliyor. Çevre temizliği ve sağlığı açısından da büyük önem taşıyan dezenfekte çalışmalarında konteynerler bol köpükle yıkanarak iyice durulanıyor ve bakterilere karşı dezenfekte ediliyor. Gelibolu Belediyesi tarafından yapılan dezenfekte çalışmaları vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

  Bu haber 10063 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SAĞLIK Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI