Bugun...

Bülent Öz'den Yeni Seçilen İlçe Yönetimine Ziyaret

CHP Çanakkale Milletvekili, TBMM Başkalık Divanı Üyesi Bülent Öz, Çanakkale'de tamamlanan İlçe Kongreleri sonrasında seçilen yeni başkan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret turlarına başladı.
facebook-paylas
 Tarih: 28-12-2017 05:33:17

Bülent Öz'den Yeni Seçilen İlçe Yönetimine Ziyaret

CHP Çanakkale Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bülent Öz, Çanakkale’de tamamlanan İlçe Kongreleri sonrasında seçilen yeni başkan ve yönetim kurullarını ziyaret ediyor. Önceki akşam İlçe Başkanı Nevzat Kaya ve yönetimini ilçe parti binasında ziyaret ett. Öz; “Çanakkale’de 11 Kasım’da başlayan CHP ilçe kongrelerin tamamlanmasıyla İl Başkanlığı seçimi süreci başlamıştır. İlçe Kongrelerimizde CHP delegeleri tarafından seçilerek CHP İlçe Başkanlığı bayrağını teslim alan Chp Bayramiç İlçe Başkanı Mert Uygun, Chp Yenice İlçe Başkanı Bülent Çakmak, Chp Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık, Ayrıca İlçe Kongrelerimizde tekrar seçilerek güven tazeleyen Chp Çan İlçe Başkanı Ümran Aydın, Chp Biga İlçe Başkanı Özgür Ceylan, Chp Lapseki İlçe Başkanı Abdülkadir Özeren, Chp Ayvacık İlçe Başkanı Mesut Bayram, Chp Ezine İlçe Başkanı Serdar Eren, Chp Gelibolu İlçe Başkanı Nevzat Kaya, Chp Eceabat İlçe Başkanı Muzaffer Övün, Chp Bozcaada İlçe Başkanı Hüseyin Durmuş, Chp Gökçeada İlçe Başkanı Mehmet Güneşhan ve yeni yönetim kurulu üyelerini tebrik ederim dedi.”
“Önümüzdeki dönem yerel ve genel seçim sürecini yaşayacağız”
Önümüzdeki dönemde yerel ve genel seçim sürecinin yaşanacağını ifade eden Öz;  “Bu bağlamda İlçe Başkanlarımız nezdinde örgütlerimiz ile birlikte bugüne kadar devam eden uyumlu çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve demokrasinin güvencesi olan Cumhuriyet Halk Partisi olarak önce yerelde iktidar, sonrada Genel Seçimleri kazanarak Parlamenter sisteme geri dönüşü sağlayacağız. Hedefimiz 2019 diyerek şimdiden çalışmalarımıza başlayacağız ve İktidarımızda çiftçimize, emeklimize, işçimize refah bir gelecek hazırlayacak politikalarımızı vatandaşlarımızla buluşturacağız. Bugüne kadar büyük özveri ile ilçe başkanlığı görevini üstlenerek bölgemizin sorunlarıyla yakından ilgilenen ve gece gündüz demeden Cumhuriyet Halk Partisi onurlu bayrağını taşıyan, Chp Bayramiç İlçe Eski Başkanımız Akgün Sözen, Chp Yenice İlçe Eski Başkanımız Mehmet Gerçek, Chp Merkez İlçe Eski Başkanımız Celal Karakaş ve yönetim kurulu üyeleriyle CHP Çanakkale Milletvekili olarak yerelde birlikte çalışma imkanı bulduğum için ve emekleri için kendilerine ayrıca çok teşekkür ederim” dedi.
Chp İlçe Başkanı Nevzat Kaya; CHP Çanakkale Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bülent Öz’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. İktidar yolunda üzerimize düşen her görevi layığı ile yapmaya devam edeceklerinide belirten Başkan Kaya; yönetimim ile birlikte doğruları anlatmaya devam edeceğiz “dedi. 
Bülen Öz, Kaya’ya 2017 yılında TBMM yaptığı çalışmaların ve soru önergelerinin bulunduğu bir kitap hediye etti.

  Bu haber 836 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI