Bugun...

BÜLENT TURAN; “GELİBOLU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”

AK Parti Gelibolu İlçe Teşkilatının 6. Olağan kongresinde konuşan Ak Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan “ilçemiz için yapılacakları anlattı. Köprü şantiyesi Gelibolu’da kurulacak. Çokal Barajı sorunu çözülecek” dedi.
facebook-paylas
 Tarih: 28-08-2017 16:46:57  -   Güncelleme: 03-09-2017 11:13:57

BÜLENT TURAN; “GELİBOLU HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan; kaldırımından, yoluna, tarihi eserinden, denizine kadar Gelibolu hak ettiği yerde değil. Sahip çıkın, imkan verin, izin verin daha iyisini yapalım. Bu kadar şey burada var. Bırakın ufak tefek sorunları. Başkanlar değişir ne olursa olsun. Esasında sonuç şu gönül işimiz bir. Bir derdimiz var. Gelibolu’yu alamıyorsak bizim sorunumuz. Daha iyisini yapabiliriz. Osmanlının ilk Avrupa’ya ayak bastığı topraklar burası. O dönemde stratejik olarak çok önemli bir tarzı vardı.  Etrafında yüzlerce beylik var. Her beylik birbiri ile kavga ediyor, sınır kavgası ediyor. O zamanki beylikler. Osmanlı kendine saldıran beyliğe cevap vermiyor, sınırını ihlal edene sadece savunmasını yapıyor. Hiçbir Türk boyunla, beyliği ile kavga ediyor. Ama ufacıkken den beri Bizans diyor, İstanbul, Avrupa diyor. Artık adım Çardak, Gelibolu, Edirne diye devam ediyor, Viyana’ya kadar. Hiçbir beylik kalmadı. Osmanlı hatırası hala dimdik ayakta. Hedef koydular yürüdüler ve yandakilerle kavga etmediler.
15 yılda 11 seçime girip hepsini kazanmış bir Ak Parti olarak Gelibolu da hala %50ye ulaşamamak bizim kusurumuz, eksiğimizdir. Ben bundan sorumluyum. Gelibolu bize neden oy vermesin. Türkiye 51.5 verdi. Bizden daha çok çalışan belediyecilik yapan var mı. Bizden daha çok çalışan lider var mı. Tayip Erdoğan var, Kılıçdaroğlu ile kıyas etmek bile büyük bir haksızlık. Adamın tek siyasi bir başarısı var, Ankara’dan İstanbul’a polis kordonunda yürümek. Var mı başka bir siyasi hatırası.
“YENİ YÖNETİME GÖREV VERDİ”
Daha önceden Gelibolu’da CHP’li Belediye Başkanı ve Kavakköy Belediye Başkanı, ilçe başkanımız oturup bir toplantı yaptık. Çokal Barajının bir bölümünde ciddi bir sorun var. O sorunu görüştük, bir yol haritası çizdik. Geçen günde Ayhan beyle beraber bölge müdürümüzü ziyaret ettik. Son kararları verdik. O yapılan projenin içersin de CHP mi var, Ak partimi var bakmadık. Gelibolu’nun ihtiyacı mı değil mi ona baktık. 
Yeni yönetimin ilk işiniz alacaksınız CHP Belediye Başkanlarını, alacaksınız il genel meclisi üyelerimizi, o toplantıya katılanlar kimse bölge müdürüne gideceksiniz, o talimatlar doğrultusunda adım atarak o sorunun çözümünü sağlayacaksınız. Çokal barajı olsun çevre barajlar olsun buranın tarımının ayağa kalkması demektir.

  Bu haber 992 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI