Bugun...

CHP Anneler günü mesajı

CHP İlçe Başkanı Nevzat Kaya "Anneler Günü" mesajında; "Annelerimizden aldığımız sevgi ve emeğin karşılığını, sorumluluklarımızı yerine getirerek, Ulusumuza ve insanlığa yararlı bireyler olarak ödeyebiliriz."
facebook-paylas
 Tarih: 14-05-2018 06:08:41

CHP Anneler günü mesajı

Kaya; Bugün anneler yine çocukları için ağlıyor. Bugün anneler yine şiddete maruz kalıyor. Bugün anneler yine çocukları ile yoksulluk pençesinde yaşıyor. Ancak unutmamalıdırki; anaların gözyaşı kutsaldır ve bize göre o gözyaşlarının rengi yoktur, dili, dini, ırkı yoktur.
Ülkemizin çağdaş ve aydınlık yarınlarını inşa edecek olan çocuklarımızın, gençlerimizin yetişmesinde büyük emeği olan kadınlarımız, annelik sorumluluğu yanında ülkemizin en zorlu dönemlerinde özellikle de Kurtuluş Savaşımızda fedakar ve güçlü duruşlarıyla karşılaşılan engellerin nasıl aşılacağını göstermişlerdir. Bugün de ülkemizin içinde bulunduğu şartlar ve üzerinde dolaştırılan karanlık bulutlara karşı annelerimizin, kadınlarımızın taşıdıkları görev ve sorumluluklar en az Kurtuluş Savaşı yıllarındaki ölçüde önem arz etmektedir.
Yerleri asla dolduralamayacak annelerimiz, sevgi dolu yürekleri ve sağduyulu yaklaşımlarıyla bizlere herzaman yol gösterici olmuştur. Annelerimizden aldığımız sevgi ve emeğin karşılığını, sorumluluklarımızı yerine getirerek, Ulusumuza ve insanlığa yararlı bireyler olarak ödeyebiliriz. Yavruları açlıktan, savaştan, mutsuzluktan ve eşitsizlikten kırılmayan, yarınlara umutla bakan annelerin yaşadığı düzeni beraber kuracağız.
Bu vesile ile tüm annelerimizin Anneler Gününü en içten duygularımla kutluyorum.

  Bu haber 3600 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI