Bugun...

CHP’de Adalet Kurultayı hazırlıkları devam ediyor

Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, 26-30 Ağustos tarihlerinde Gelibolu Yarımadasında gerçekleştirilecek adalet kurultayı ile ilgili olarak, CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun ve Tekin Bingöl, İl Başkanı Nejat Önder, Gelibolu İlçe Başkanı Nevzat Kaya, Çanakkale Milletvekilleri Muharrem Erkek ile Bülent Öz ve parti yöneticileri ile Kocadere Kamp Alanı’nda keşif çalışması gerçekleştirdi.
facebook-paylas
 Tarih: 10-08-2017 10:52:19

CHP’de Adalet Kurultayı hazırlıkları devam ediyor

CHP’nin, Gelibolu Kocadere Mevkisi’nde yapmayı planladığı “Adalet Kurultayı” için Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı’na yaptığı başvuruya henüz yanıt gelmedi. Ancak bir yandan resmi izin beklenirken, bir yandan da genel merkezde oluşturulan komisyon kurultayla ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Komisyonun üzerinde çalıştığı taslak programa göre, hergün ana teması “adalet” olan iki ayrı oturum düzenlenecek. Kurultay’da bu oturumların dışında da etkinlikler yapılacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile parti yöneticileri kurulacak çadırlarda geceleyerek, kurultay süresince alandan ayrılmayacak.
“Tek adam” rejimi kurumsallaştırmaya yönelik Anayasa değişikliği referandumu sürecindeki “hayır” blokunda yer alan ve Adalet Yürüyüşü’ne destek verenlerin katılımının planlandığı kurultay sonunda bir bildiri yayınlanması bekleniyor. “Tek adam” rejimine karşı ortak cepheyi canlı tutmayı ve büyütmeyi hedefleyen CHP, kurultayın ardından başka etkinlikler de planlıyor.

 

  Bu haber 3194 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI