Bugun...

CHP’de parti bayramlaşma töreni düzenlendi

Cumhuriyet Halk Partisi Gelibolu İlçe Başkanlığı Kurban Bayramı bayramlaşma törenine Çanakkale İl Başkanı İsmet Güneşhan, İl Kadın Kollları Başkanı ve il yönetimiyle beraber, CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan’ın katılımları ile bayramın ikinci günü Vedat Namık Uraz Halk Bahçesinde düzenlendi.
facebook-paylas
 Tarih: 25-08-2018 06:55:42

CHP’de parti bayramlaşma töreni düzenlendi

CHP İlçe Başkanı Nevzat Kaya; “ Bizler dini vecibelerimizi yerine getirirkene ulusal bayramlarımızı da hiç bir zaman unutmadan, örselemeye izin vermeden, yok etmeye izin vermeden bundan sonraki dönemlerde de ulusal bayramlarımızıda dini vecibelerimizi yerine getirdiğimiz gibi onlarıda büyük bir çoşku ile sizlerle kutlayacağız. Hep deriz ki; “Ah O Eski Bayramlar” diye. Son 16 yıllık dönemde ülkenin iyi idare edilememesi sebebi neyzaıktır ki her yıl bir önceki bayramları arar olduk. Bu kutsal günde ne yazakki geçmiş yıllardaki bayramlara özlem duymaktayız. Ülkenin iyi yönetilmemesinden, insanların refahının günden güne düşmesinden kaynaklanan sıkıntılar, toplumda umutsuzluk, bıtkınlık ve bir karamsarlık yaratmıştır. Onun içindir ki o yüzden hep o eski bayramlara özlem duyulur” ifadelerini kullandı.
CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan; “ Malesef ki mevcut iktidar ülkemizi 16 yılda bir umutsuzluk iklimine sevk etti. Oysa ki, bayramlar umut demektir, mutluluk demektir. Bayramlarda fırsat buluruz büyüklerimizi ziyaret ederiz. Onlarla birlikte oluruz. Onların gönlünü alırız. Ancak öyle bir noktaya geldikki eminim hepimiz bayramdan sonrasını düşünüyoruz. Bayramdan sonra ülkemiz çok şeylere gebe. Ülkemiz çok ciddi ekonomik kriz söz konusu. Bu ekonomik krizin geleceği zaten belliydi. Bu nedenle zaten erken seçim kararı alındı ve ülke şuan yönetilemez durumda. Bunun en önemli nedeni artık bizim üretmeden tükeden bir ülke olmamız. Her şeyimizin ithal olması, dışa bağımlı olması bizi malesef bu noktalara getirdi. Mevcut iktidar bunun farkında değilmiydi, farkındaydı bilerek yaptılar. Bilerek ülkemiz bu karanlık uçuruma sürükleniyor. Şuanda yaşanan bir ekonomik kriz değildir şuanda bir rejim yönetim krizidir. Tek adam zihniyetinin ülkemizi getirdiği noktadır. Bir tek adam düşünn 80 milyonun içinde hiç adam kalmamış gibi damadını getirip hazine bakanı yapıyor. Yabancıların bize bakışı arap ülkeleriyle aynı seviyede, insan haklarında geriye gittik. Kadına çocuğa şiddette ileriye gitti ve özgürlüklerde geriye gittik. Kendileri gibi düşünmeyenleri hapislere atıyorlar” dedi.
Belediye Başkanı Mustafa Özacar; “ bizler gelecek için uğraşıyoruz. Şuan burada bakıyorum ki gençlerimiz gelmiş, evlatlar gelmiş, yani uğruna mücadele ettiğimiz çocuklarda burada. Önce onları buraya getiren annelere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan; “ Bayramlar hepimizin kutsal ve manevi değerlerini en yüksek yaşadığımız günlerdir. Bayramlarda barışın, kardeşliğin hoşgörünün egemen olduğu günlerdir. Bayramlarda küslüklerin kavgaların sona erdiği günlerdir. Ama malesef ülkemiz özellikle son zamanlarda izlenen yanlış politikaların sonucunda Türkiye ötekileştirildi. İnsanlarımız artık bırakın konuşmalarını birbirine selam veremez oldu. Türkiyede barış huzur  olması için CHP iktidarda olacak. CHP yerel yönetimleri egemen olur ozaman dostluk kardeşlik ülkemizde huzurolur. Türkiyenin temel direği Cumhuriyet Halk Partisi’dir” dedi.

Haber: Burçin YILMAZ

  Bu haber 799 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI