Bugun...

CHP’DEN EVREŞE BELEDİYESİ BAŞKAN ADAY ADAYI OLAN ŞEFİK AY’A TAM DESTEK “Evreşe’ye Barış, Kardeşlik ve Huzur gelecek”

İlçemize bağlı Evreşe Beldesi Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklamasından sonra dün Evreşede düzenlenen, Gelibolu İlçe Örgütününde katıldığı aday tanıtımında vatandaşlara seslenen Şefik Ay, “Evreşeye Barış, Kardeşlik ve Huzur gelecek” dedi.
facebook-paylas
 Tarih: 01-12-2018 06:49:30

CHP’DEN EVREŞE BELEDİYESİ BAŞKAN ADAY ADAYI OLAN ŞEFİK AY’A TAM DESTEK “Evreşe’ye Barış, Kardeşlik ve Huzur gelecek”

Evreşe Belde belediye Başkan AdayAdayı Şefik Ay şu açıklamalarda bulundu:
Geleceğe yönelik Evreşe için bir çok projemiz var. Bu projelerin detaylarını önümüzdeki süreç içerisinde adım adım açıklaycağım. Bana Evreşe’de yabancı gözüyle bakan arkadaşlarım oldu ama baştan itibariyle o kadar anılarım var ki bu kadar eski anılarım olmasına rağmen hiçbir şeye unutmuş değilim. Futbol hayatımız oldu burada birçok kardeşimle omuz omuza mücadeleler verdik.
Önümüzdeki süreçte yapacağımız projelerle Evreşe’nin jeopolitik ve coğrafi konumunu çok daha iyi kullanacağız. Çokal, Bayramiç, Yülüce, Adilhan, Kocaceşme, Evreşe’nin Köyleri bizimle birlikte çok daha güzel adımlar atarak onlar da hak ettikleri yere gelecekler.
Belediye’nin desteklediği bütün hizmetleri alacaklardır. Özellikle Evreşe’de yapmayı düşündüğümüz Gençlik Projesi ile yöremizdeki genç kardeşlerimizi, yavrularımızı da bu projeye dahil edeceğiz.
Başarılı gençlerimize eğitimde ve sporda başarı sağlayan gençlerimize teşvik amacıyla eğitim hayatlarında düzenli burslar getireceğiz
Bunun yanında önümüzdeki süreçte daha küçük hizmetlerimiz olacak.Bunları da sırasıyla halkımıza anlatacağız.
Ev ev, kahve kahve, dükkan dükkan, büyüklerime, küçüklerime, kardeşlerime, ablalalarıma bütün düşüncelerimi tek tek anlatacağım.
Evreşe Belediyemiz 1958 yılında kurulmuş. 1958 yılında kurulan Belediyemizin rahmete ulaşmış abilerimiz var.ilk Belediye Başkanları’ndan bir tanesi Hasan Basri‘dir.
Şerafettin Türe,Hasan Danişmen,Mehmet Bilgin, Hüseyin Çolak, Hulisi Türe, Tunay Ünal, İbrahim Balkış,Ömer Uzun bu büyüklerimiz ebediyete göç etmişlerdir. Onlara rahmet diliyorum. Biraz sonra dağıtılacak olan pilavlarımızı da yedikten sonra hepsi için birer Fatiha istiyorum sizlerden daha önce Belediye Başkanlığı görevini yapmış ve bugün hayatta olan Fedai Gür abimize de uzun yıllar diliyorum.Allah uzun ömürler versin ve şuan da Belediye Başkanlık durumunu yöneten Ali Kamil Soyuak arkadaşımıza Allah uzun ömürler versin.
Evreşe’de en önemli düşüncelerimizden bir tanesi komşunun komşuyla küslüğünü gidermek,birbirini seven gençleri ayırmamak, önümüzdeki süreçte projelerimizi daha detaylı anlatmaya devam edeceğiz. Bilgi hayatın birinci prensibi gibi bir şey olmuştur. Bilgi insanın güçlü kılar fakat saygınlığı karakterinizle kazanırsınız.
Konuşmasının sonunda Ay, tamamlayan Ay Gelibolulu vatandaşlarımızdan Lösemi Hastalığına yakalanmış Selin Çolak içinde kan bağışında bulunma ricasında bulunan Ay tüm Evreşe’li halkının desteğini bekliyorum açıklamalarında bulundu.
Düzenlenen etkinliğe, Gelibolu Belediye Başakanı Mustafa Özacar, Kavak Belde Belediye Başkanı Necati Kopça, Chp İl Genel Meclisi 1. Sıra Adayı Ali Rıza Sayın, Chp Gelibolu İlçe Örgütü, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

  Bu haber 2236 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI