Bugun...

CHP’DEN KARACA’YA ZİYARET

CHP İlçe Başkanı Nevzat Kaya, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının başlaması ve “İlköğretim Haftası” dolayysı ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Karaca’yı ziyaret etti.
facebook-paylas
 Tarih: 20-09-2018 06:33:25

CHP’DEN KARACA’YA ZİYARET

Kaya; ’Yeni eğitim ve öğretim yılının öğrencilerimize,öğretmenlerimize,velilerimize ve tüm eğitim bileşenlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Son yıllarda sıkça değişen eğitim sistemine bu yıl eklenen sorunlarla daha da sorunlu olacağı görülmektedir.
Eğitim sisteminin çağdaş bir çizgiye yükseltilmesi, Mustafa Kemal ATATÜRK düşünce ve hedeflerinin öğrencilere anlatılması, milli mücadele sürecinin ve ülkenin kurtuluş değerlerinin doğru algılanması gerekmektedir. Gelecekte 15 Temmuz darbe girişimlerinin benzerlerinin yaşanmaması için bilgi ve bilimle buluşan,çağdaş uygarlığı hedefleyen eğitim anlayışını sahiplenmemiz gerekmektedir” ifadelerini kullandı.
İlçe Milli eğitim Müdürü Tahir Karaca; “İlçemizde başarı ortamının artması bizleri mutlu ediyor. Biz eğitimciler olarak yeni Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk’tan memnunuz. Başarının gelmesi için huzur ortamı oluşması gerekmekte. Ortam oluştuğu takdirde zaten başarı kendiliğinden gelir. İlçemizde 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında bitmesi gereken kampüs inşaatımız vardı. bazı aksaklıklardan dolayı yetiştiemedik. Ama sorunlarımız çözüldü kısmet olursa 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda açılışlarını yapacağız. Fen Lisesi için Belediye Başkanı Mustafa Özacar’ın da girişimleri ile Devlet Hastanesi Ek Binası içinden bir alanı tahsis ettik. Burada da yurt, spor salonu gibi yerleşkelerimiz olacak. İlçemizde İşitme Engelliler Okulu öğrenci olmamasından dolayı kapandı. Bu binayı heba etmeme adına Halk Eğitimi Merkezine tahsis edeceğiz. Yaklaşık olarak 100 kursiyerimiz var  Aşçı, Aşçı yardımcılığı ve pasta kursu gibi bölümlerimizin açılmasında yeterli imkanında olmamasından dolayı açamıyorduk. Bu okulumuzda zaten mutfak var gerekli düzenlemeleri yapıp kurslarımızı açacağız. Halk Eğitimi Merkezi’nden boşalan binayada inşallah Milli Eğitim Müdürlüğü olarak geçeceğiz. Öğretmenevi ile aradaki duvarları yıkıp güzel bir alan oluşturmak niyetindeyiz” dedi.
Chp İlçe Başkanı Nevzat Kaya ilçemizde yapılacak projelerin hayata geçmesinde üzerimize düşen görevler neyse yapmaya hazırız ifadelerini kullandı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Karaca nazik ziyaretlerinden dolayı Chp’lilere teşekkür etti.   

Haber: H. Hayrettin ÜNEL

  Bu haber 839 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI