Bugun...

Chp İl Genel Meclis Adaylarını Belirledi

Ülke genelinde 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan yerel seçim öncesi siyasi hareketlilik sürerken, İlçemiz Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Genel Meclisi üyelerini belirlemek için sandık başına gitti.
facebook-paylas
 Tarih: 14-11-2018 06:06:34

Chp İl Genel Meclis Adaylarını Belirledi

Kuzu İş Merkezindeki parti binasında gerçekleşen önseçimde İl Genel Meclisi Üyeliğine belirlenecek 3 aday için 6 aday adayı yarıştı.
Belediye Başkanı Mustafa Özacar, seçime eşi Birhan Özacar ile birlikte geldi.
CHP İlçe Örgütünce hazırlanan 2 Sandıkta, 906 üyeden toplam 634 Üye Oy kullandı.
Seçim sonucunda; Ali Rıza Sayın 323 oyla birinci, Nihat Öner 269 oyla ikinci, Ali Koç 228 oyla Üçüncü sırada yer aldı.
Diğer İl Genel Meclisi Üyesi Aday Adayları ise; Nevzat Kaya 181, Bülent İşleyen 137, Ergün Engin116 oy da kaldılar.
Sonuçların açıklanmasının ardından teşekkür konuşması yapan CHP İlçe Başkanı İsmail Parlak, seçilen ve seçilmeyen İl Genel Meclisi Üyeleri için birlik mesajı verdi.
Parlak, yaptığı teşekkür konuşmasında partisinin tam bir demokrasi şöleni yaşadığını belirterek şunları söyledi; “Bugün herkes ne ekti ise onu biçti ve daneleri topladık. CHP seçim öncesi önemli bir sınav vermiş ve İl Genel Meclisi adaylarıyla sıralamalarını üyelerimizin seçimiyle belirlemiştir. Dolayısıyla burada tam bir demokrasi şöleni yaşanmıştır. Hepsinin arkasındayız birlikte çalışacağız. Asıl demokrasi şölenini ise 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerde yaşayacağız.
Seçim sonucunda sıralamaya giren Ali Rıza Sayın, Nihat Öner, Ali Koç, yaptıkları ortak açıklamada; Kardeşçe ve dostça yapılan bir seçim sonucunda tam bir demokrasi şöleni yaşandı, Gelibolu ve İlimiz için hayırlı olsun. Çok mutlu ve gururluyuz, üyelerimize vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Varlık içinde birlik içinde özgürce CHP diyoruz. Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu’nun dediği gibi bütünleşmek için elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğiz” ifadelerini kullandılar.   

  Bu haber 1395 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI