Bugun...

CHP İlçe Başkanı Nevzat Kaya'dan ''Adalet Kurultayı''na Davet

Cumhuriyet Halk Partisi Gelibolu İlçe Başkanı Nevzat Kaya, Gelibolu Yarımadası’ndaki Kocadere Kamp Alanı’nda 26-29 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek ‘Adalet Kurultayı’ için Cumartesi günü pazaryerinden sabah 08.00’de araç kaldırılacağını bildirdi.
facebook-paylas
 Tarih: 25-08-2017 08:12:29  -   Güncelleme: 28-08-2017 05:51:29

CHP İlçe Başkanı Nevzat Kaya'dan ''Adalet Kurultayı''na Davet

CHP Gelibolu İlçe Başkanı Nevzat Kaya, Gelibolu Yarımadası’ndaki Kocadere Kamp Alanı’nda 26-29 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek ‘Adalet Kurultayı’na katılım çağrısında bulunarak, Cumartesi günü pazaryerinden programa katılmak isteyen vatandaşlar için araç kaldırılacağını bildirdi.
İlçe Başkanı Kaya kurultayda; ‘Mahkemede Adalet’ , ‘Yaşamda Adalet’, ‘Seçimde Adalet’, ‘İnançta Adalet’, ‘Geçimde Adalet ‘,‘Eğitimde Adalet ‘, ‘Devlette ve Medyada Adalet ‘  konu başlıkları altında paneller düzenleneceğini belirterek, “Büyük Taaruz’un yıldönümünden bir gün sonraya denk gelen kurultayın ikinci gününde, saat 06.00’da 57. Alay yürüyüş yolundan Conkbayırı’na yaklaşık dört kilometre yürüyüş gerçekleştirilecektir” dedi.
CHP İlçe Başkanı Nevzat Kaya, çok sayıda sanatçı ve yazarın da katılım sağlayacağı ‘Adalet Kurultayı’nda, bütün boyutlarıyla toplumun her kesimini ilgilendiren Türkiye’de yaşanan adaletsizlikler, adaletin katledilmesinde gelinen nokta ve çıkış yollarının konuşulacağını sözlerine ekleyerek, kurultaya katılmak isteyen vatandaşların Gelibolu İlçe Başkanlığı ile irtibata geçmelerini istedi.

  Bu haber 1157 defa okunmuştur.   Editör: Burçin YILMAZ
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI