Bugun...

CHP İLÇE ÖRGÜTÜ ADALET MİTİNGİNE KATILDI

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Gelibolu İlçe Örgütü geçtiğimiz Pazar günü yapılan Adalet Mitingine katıldı.
facebook-paylas
 Tarih: 10-07-2017 16:30:39

CHP İLÇE ÖRGÜTÜ ADALET MİTİNGİNE KATILDI

CHP İlçe Örgütünden yapılan açıklamaya göre CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 15 Haziran günü Ankara’dan başlattığı Adalet yürüyüşü İstanbul Maltepe’de yapılacak olan Mitingle sona erdi.
“Maltepe’de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile yapılan Adalet Mitingine partili olsun olmasın adalet arayan herkes davetliydi.” diyen İlçe Başkanı Nevzat Kaya, şöyle devam etti:
 “İlçemizden Pazar sabahı 2 otobüs ile hareket ederek saat 18.00 da yapılacak olan Adalet Mitinginde CHP İlçe Örgütü olarak kalabalık katılımla orada olduk. Haksızlığa uğrayan adalet arıyorum adalet istiyorum diyen herkes oradaydı. Daha önce de Genel Başkanımızın yanında yer alarak yürüyüşün 13. Gününde Adalet yürüyüşüne Belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, yönetim kurulu üyelerimiz, milletvekillerimiz, gençlerimiz, kadınlarımız, partililerimiz ,sivil toplum kuruluşlarının başkan ve üyeleriyle katılmıştık. İlçe örgütü olarak çok ilgi gördük. Bu kez daha kalabalık olarak mitinge katıldık. Yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum”

  Bu haber 3221 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER SİYASET Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI