Bugun...

“Dar Gelirli Halkımızın Ev Hayallerini Müteahhitlere Peşkeş Çekme!”

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Gözütok, belediye başkanlığı seçimlerinde “Dar gelirli vatandaşlarımızı ev sahibi yapacağız” dediği yerleri şimdi satışa çıkarılması ile ilgili Belediye Başkanı Özacar’a basın yoluyla “O yerleri neden peşkeş çekiyorsunuz?” diye soruyorum.
facebook-paylas
 Tarih: 05-03-2018 06:34:14

“Dar Gelirli Halkımızın Ev Hayallerini Müteahhitlere Peşkeş Çekme!”

Gözütok yaptığı açıklamada; “Geçmiş dönemde evi olmayan dar gelirli, tüm işçilere, memurlara, Gelibolu Belediyesi çalışanlarına, emekliye, sosyal güvenceli tüm vatandaşlarımıza ucuz ücretli ödeme kolaylığı ile konut sahibi yapmak üzere Gelibolu Belediyesi tarafından Alaaddin Mahallesi Shell Benzin İstastonu üzerindeki Cumhuriyet Anadolu Lisesi bitişiğindeki 24.000 m2 (yirmi dört dönüm) hazine arazisini 14.000 TL gibi sembolik bir paraya istimlak edilip İmar ve parselasyon çalışmaları yapılıp 15 adet 6 katlı müstakil konut imarlı parsellere ayrılmış ilgili TOKİ ile anlaşma yapılmış ve halka ilan edilmişti.
Mustafa Özacar döneminde toplu konut yapmak yerine daha evvel TOKİ ile yapılan anlaşma iptal edilip, şimdi Boğaz Köprüsü ve şehir manzaralı bu arsalar  Rantçılara, yandaşlara, yap satçılara Gelibolu Belediyesi tarafından satışa yani peşkeşe çıkmıştır. Gelibolu’da evi olmayan tüm vatandaşlarıızın ve gençliğin geleceğini satışını-peşkeşi engellemeye ve tüm Geliboluluları bilgilendirmeyi bir görev olarak görüyoruz ve soruyoruz?
Bu peşkeş ve rantçı satışlar 07-03-2018 Çarşamba günü Gelibolu Belediyesinde yapılacaktır.
Belediye Başkanı Mustafa Özacar göreve geldiği 2009 yılından 2018 yılı bugüne kadar iki dönem vaat olarak süslü boyalı kitapçıklarda evsiz-dar gelirli, memur, işçiler ve vatandaşlara ev vaadi yaptığı halde bu konuda hiç kimseyi ev sahibi yapmadığı halde kendi ÖZACAR ŞİRKETİ adına 250-300 daire yapmış. yaptığı her inşaatta imar yasalarına aykırı işler ve hatta kaçak inşaat dahi yapmıştır.
Şimdi siz Gelibolulu vatandaşlarımıza önemli bir görev düşüyor, bu konuda tüm içtenliğiniz ve duyarlılığınız ile bu satışın iptali için Demokratik hakkınız olan protestoyu yapmak ve bunu tüm çevreniz ile birlikte paylaşmak hepinizin hakkıdır.
Gelibolu halkı ve Kamuoyunun bilgilerine saygıyla duyurulur” dedi.

  Bu haber 1152 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI