Bugun...

EĞiTiM ALAN PERSONELE SERTiFiKALARI VERiLDi

“Sıfır Atık” projesi kapsamında, Gelibolu Yarımadası Katı Atık Yönetim Birliği tarafından Belediye personeline verilen eğitimin katılım belgeleri, aynı zamanda birlik başkanlığı görevini yürüten Belediye Başkanı M. Mustafa Özacar tarafından takdim edildi.
facebook-paylas
 Tarih: 29-11-2018 06:53:17

EĞiTiM ALAN PERSONELE SERTiFiKALARI VERiLDi

Konuyla ilgili, Belediye Başkanı Mustafa Özacar; “Sürdürülebilir kalkınma ilkeleri çerçevesinde atıklarımızı kontrol altına almak, gelecek nesillere temiz ve gelişmiş bir Türkiye ile yaşanabilir bir dünya bırakmak amacıyla başlatılan Sıfır Atık Projesi, hayata geçirilmiş ve akabinde tüm Türkiye’de uygulanmasına karar verilmiştir. Proje ile kaynaklarımızın daha verimli kullanılması, atık oluşumunun engellenmesi veya minimize edilmesi, atığın oluşması durumunda ise kaynağında ayrı toplanması hedeflenmektedir” dedi.
"ÇEVRE BİLİNCİ GELİŞTİRİLMELİ"
Özacar şunları söyledi, “Bu proje ile israfın önüne geçildiğinde maliyetlerin azaltılması, tasarruf ve ekonomik kazanç elde edilerek, Ülke ekonomisine katkı sağlaması, çevre kirliliğinin önlenmesi, çevrenin korunması ve çevre bilincinin geliştirilmesi amaçlanmaktadır. Sıfır Atık Projesi kapsamında, belediye hizmet binasından çıkan atıkların geri dönüşümüyle ekonomiye katkı sağlanacak ve ilçemizde faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlara örnek ve yol gösterici olacaktır. Sıfır Atık Projesi, belediyemiz binasında hizmet veren tüm birimlerde uygulamaya başlanmıştır” dedi.

  Bu haber 890 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI