Bugun...

EMEKLi BANKACIDAN SERGi

Özel bir bankadan emekli olduktan sonra, resim yapmaya daha çok zaman ayıran Gülay Arcan, "ikinci baharda kağıtların dansı" konulu ilk kişisel sergisini açtı.
facebook-paylas
 Tarih: 04-08-2018 07:56:20

EMEKLi BANKACIDAN SERGi

Çalışma hayatı boyunca İstanbul’da yaşayan ve emekli olduktan sonra son iki yıldır Gelibolu’da yaşamaya başlayan  emekli bankacı ilk  kişisel sergisini açtı.
15 Yıldır resim yapan ve son 5 yıldır üç boyutlu kağıtlı rölyef resim sanatına yönelen emekli bankacı Gülay Arcan, bir yıllık çalışması sonucu yaptığı 23 adet resim sergisinin açılışını belediye başkanı Mustafa Özacar yaptı.
Tarih ve Çevre Koruma Derneği Başkanı Emel Engin Okandan’ın  girişimleriylede Gelibolu Necla Aksoy Kültür ve Sanat Evinde açılan sergi oldukça ilgi gördü.
Daha önce gruplarla sergi açtığını söyleyen Gülay Arcan, “bu benim kişisel olarak ilk sergim. Bir yıllık bir çalışmayla 23 adet resim yaptım. Sergiye ilgi beni memnun etti. Bu nedenle de, rabbim nasip ederse ikinci kişisel sergim Gelibolu’ya özel olacak, yeni bir proje üzerinde çalışıyorum. Bu sergimde daha çok Osmanlı motifleri işledim” dedi.

Haber: Mehmet BOZKURT

  Bu haber 750 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI