Bugun...

ENGELLİLER İÇİN 25 KG MAVİ KAPAK TOPLADI

Kendi engelli olmasına rağmen, engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye sağlamak için 8 bidon 'Mavi Kapak' topladı ama verecek yer bulamıyor.
facebook-paylas
 Tarih: 13-06-2017 18:02:04  -   Güncelleme: 16-03-2018 21:30:04

ENGELLİLER İÇİN 25 KG MAVİ KAPAK TOPLADI

İlçemize bağlı Yülüce köyünde 6 yaşında iken yapılan bir yanlış iğne sonucu felç olarak  gelişemeyen ve engelli kalan Burhan Savran(60) bundan sonraki yaşamını bu şekilde devam ettirmeye başladı. 
Evli aynı zamanda  iki kız babası olan ve kızlarını daha iyi okutabilmek için Gelibolu’ya taşınan Burhan Savran, kendi yaşam zorluğunu bildiğinden diğer engellilere yardımcı olabilmek için, mavi kapak toplama işine başladı. 
Yaz ve kış demeden 8 ayda 19 LT damacanalardan 8 adet damacanayı mavi kapak ile dolduran Burhan Savran, şimdi elinde kapak dolu bidonlarla kapı, kapı dolaşarak bunları verip, engelli vatandaşlar için tekerlekli sandalya alma peşine düştü. 
Bu kapak toplama sırasında kendisine destek verenlere teşekkür eden  iyilik sever Burhan Savran, “duyarlı insanlarımızın ve kızlarımında katkılarıyla toplamış olduğum kapakları verecek bir kurum, bir yetkili yer arıyorum. Kendi imkanlarımla birkaç yer ile görüştüm ve arkadaşlarımın bağlantıları ile temaslarda bulunduk ama sonuçsuz kaldı. Bu kapakları teslim edebilirsek, ihtiyacı olanlar için akülü tekerlekli sandalye temin ederek, evinden dışarıya çıkamayan kardeşlerimize yardımcı oluruz.”

  Bu haber 3250 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI