Bugun...

Esnaflarla Söyleşi Düzenlendi

Gelibolu'da Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Üniversite işbirliği ile ortaklaşa "En büyük Esnaf, Bizim Esnaf" söyleşisi düzenlendi.
facebook-paylas
 Tarih: 27-10-2018 06:53:37

Esnaflarla Söyleşi Düzenlendi

İlçemiz Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksek Okulu işbirliği ile bir söyleşi programı yapıldı.
Gelibolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası toplantı salonunda yapılan "en büyük esnaf, bizim esnaf" söyleşisinde Öğretim Görevlisi Salih Toprak," Müşteri ne söylüyor, biz ne anlamalıyız" konuları anlatıldı.
Doç. Dr. Dilek Dönmez Polat ise, "Çalışan ve Müşteri'ye Odaklan Kazan" konularında bilgiler sundu.
Son olarak,  Girişimci - Eğitimci - Danışman Alternatif Girişimci Alper Selvi ise, "Kobi'lerde Finansmana Erişim Yolları" konularında esnaflarla bilgilerini aktrarak söyleşide bulunuldu.
Çanakkale Esnaf  Odaları Birlik Başkanı Ünal Özcan; “Bugün sizlerle beraber olmaktan mutluyum. Çanakkale Esnaf Odaları Birliğine bağlı merkezde 8, ilçe ve beldelerde 24, toplam 32 mesleki odamız var. Çanakkale il genelinde 20 bin 713 kayıtlı esnaf ve sanatkarımız var. Çanakkale il nüfusuu düşündüğünüz zaman çok büyük sayı. Ekonomik anlamda, siyasal anlamda, kültür anlamında her yerdeyiz. Bizim genel sorunumuz, belediyene iş yapıyor, odalar ne iş yapıyor. Bakın önemli olan kayıtlı bulunduğunuz veya temsil ettiğiniz yeri eleştirmek değil onların başında olan yöneticiyi  idareciyi eleştirmek. Beğenmiyorsanız değiştirin. Ama kurumlara sahip çıkmak lazım. Çanakkale il genelinde bu sayıları söylerken gelibolumuzda bin 250 esnafımız var 2 mesleki odamız var. Esnaf Odası ve Şoförler Odası. Bu odalar üyelerinin hak ve menfaatlerini korumak adına onların sorun ve sıkıntılarını hem yerel hem de genel yönetime yasa ve yönetmeliklerin izin verdiği ölçüde aktarmakla mükellef. Ama ilk görevimiz esnaf ve sanatkarımıza sahip çıkmak” dedi.
Söyleşiye, Çanakkale Esnaf  Odaları Birlik Başkanı Ünal Özcan, Gelibolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Nalbant, Gelibolu Sanayi Odası Başkanı Tamer Altunay, Gelibolu Şöförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömür İşsever ve esnaflar katıldı.

Haber: H. Hayrettin ÜNEL

  Bu haber 745 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI