Bugun...

FATMA KADIN KOYU’NA TEPKİ

facebook-paylas
 Tarih: 29-06-2017 18:42:24

FATMA KADIN KOYU’NA TEPKİ

Bayram tatilini fırsat bilip ilçemizde tatilini geçirmek isteyen tatilciler, Fatma Kadın Koyu’nda uygulanan fiyatlara tepki gösterdiler. Fiyatların çok yüksek olduğunu belirten vatandaşlar tatil için alternatif koylar aramaya yöneldi.
Kırklarelililer Sitesi içinden Fatma Kadın Koyu’na giden yolu bayram süresince kapatılması da fiyatlara olan tepki olarak göze çarptı.
Vatandaşlar; “Fatma kadın koyu bitmiş. Giriş kişi başı 10 lira olmuş, ayrıca duşlara 1 tl atıp saniyeyle yıkanabiliyorsunuz. Böylelikle hem girişe para veriyosunuz hem sezlonga,  hem de duşa ayrı ayrı. Bide eski köye yeni adet olarakta dışarıdan sezlong şemsiye yiyecek içecek getirmek yasakmış” diyerek tepki gösterdiler.
Fatma Kadın Koyu İşletme sahipleri ise sosyal medya hesapları üzerinden konu ile ilgili açıklama yapmışlardı. Yapılan açıklamada; “Bu sıralarda bizim işletmemiz hakkında internet ortamında yanlış bilgilendirmeler yapılmaktadır. Bu yanlış bilgilendirmeler; giriş ücreti, otopark ücreti, denize kimsenin giremeyecegi kumsala kimsenin oturamayacağı vb.yalan haberlerdir. Sizden ricamiz kimsenin iddalarını dinlemeyip bizimle iletişim kurmanızdır. Bu sezon içinde plajın bize ait kısmına yiyecek, içecek, şezlong, sandalye, masa vb ürünler getirmek yasaktır. Ama işletmeci olarak size burda temizliğimizle duşlarımızla, lavobalarımızla, kabinlerimizle, can kurtaran hizmetlerimizle zengin menü ve personelimizle hizmet vereceğiz. Eminizki sizde bu hizmetten memnun kalacaksınız. İşletme olarak her zaman fikir öneri ve danışma hattımız açık olacaktır” denildi.

  Bu haber 3317 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI