Bugun...

GÖZÜTOK PİRİ REİS SAHİLİ İMAR PLANI VE ÇED RAPORU HAKKINDA BİLGİ ALDI

facebook-paylas
 Tarih: 27-02-2018 05:46:27

GÖZÜTOK PİRİ REİS SAHİLİ İMAR PLANI VE ÇED RAPORU HAKKINDA BİLGİ ALDI

Ulaştırma Bakanlığı Bursa 4. Bölge Müdürlüğü mühendisleri ve Müteahhit DENAR Firması Yetkilileri Bölge Müdürü Yusuf TAŞKAN ile Piri Reis Sahilinde ve Belediye Başkanlığında konuyu görüştüler, çalışmalar hakkında Ak PArti İlçe Başkanı Mehmet Gözütok’a bilgiler verildi.
Projede; Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın sorumluluk alanı içerisinde kalan bölgedeki teknik çalışmalar Ak Parti Çanakkale Milletvekili ve Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın talimatları ile hızla kazandırıldı.
Rıhtımın ÇED ve İmar Planı Yapılması işi için çalışmalara ivme kazandıran Ulaştırma Bakanlığı Bursa 4. Bölge Müdürü Yusuf Taşkan, yüklenici firma olan Denar Deniz Araştırmaları firmasının mühendisleri, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Gözütok ile proje sahasındaki incelemelerin ardından, yetkililer Gelibolu Belediyesini de ziyaret etti. 
Diğer yandan Bursa Bölge Müdürlüğü yetkilileri Arabalı vapur iskelesi yeni yeri ve proje konusunda GESTAŞ Genel Müdürlüğü yetkilileri ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Gözütok ile de yerinde incelemelerde bulundular 
İhalesi yapılan GESTAŞ İSKELE Rampa inşaatının da sözleşme imzalanması ardından en kısa zamanda başlaması bekleniyor.

  Bu haber 1040 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI