Bugun...

Gözütok Yerel Seçim İstişaresi İçin Ankara’da

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Gözütok, Ankara genel merkezde düzenlenen istişare toplantı-sında diğer ilçe başkanları ile bir araya geldi.
facebook-paylas
 Tarih: 01-12-2018 06:33:31

Gözütok Yerel Seçim İstişaresi İçin Ankara’da

K Parti Genel Merkezinde düzenlenen istişare toplantısı’na katılan İlçe Başkanı Gözütok, 4 ay sonra yapılacak yerel seçimde Gelibolu Belediyesini almakta kararlı olduklarını, Yerel seçimler öncesi tam kadro istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya gelerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti.
Daha sonra Gelibolu için yönetimimizlebirlikte sürekli çalışıyoruz, ilçede yapılan hizmetlerin enine boyuna görüşüyor, eksiklikler ile ilgili konuları masaya yatırıyoruz. 2019’un Mart ayında gerçekleştirilmesi planlanan yerel seçimlere tüm teşkilat olarak hazır olduklarını ifade eden Gözütok,”İlçe teşkilatı olarak seçim olsun olmasın çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.Önümüzdeki bir yerel seçim var. Gece gündüz var gücümüzle çalışmamızı sürdürelim ve yeniden Gelibolu’da Ak kadrolar görev alsın”dedi.
Ak Parti İlçe Başkanları Yerel Seçim İstişaresi için Ankara’da Genel Merkez’de yapılan toplantı sonrasında Grup Başkan Vekili Bülent Turan ve Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ile bir araya geldiler.

  Bu haber 981 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI