Bugun...

“GÜNEŞLİ GÜNLER GÖREBİLMEK İÇİN BİR TUĞLA DA SİZ KOYUN”

Gelibolu LÖSEV Gönüllüleri, her gün farklı bir nokta olmak üzere lösemili çocuklara destek olmak için ilçemizde bulunan bazı okullarda ve çarşıda yardım standı çalışmaları yapıyor.
facebook-paylas
 Tarih: 14-12-2017 15:09:47

“GÜNEŞLİ GÜNLER GÖREBİLMEK İÇİN BİR TUĞLA DA SİZ KOYUN”

Lösemili çocuklara destek amaçlı açılan stantta, LÖSEV yararına satışı yapılan ürünler yer aldı. Lösemili çocukların aileleri tarafından yapılan el işleri ve çeşitli kırtasiye malzemelerinin de yer aldığı stantlardan elde edilecek gelirin Lösemili çocuklara bağışlanacağı belirtildi.
Ürünlerin gönüllü satışını yapan Gelibolu LÖSEV Gönüllüleri, “Güneşli Günleri Görebilmek İçin Bir Tuğla da Siz Koyun” sloganıyla lösemili çocuklara destek istiyoruz. Lösemili çocukların karşılaştıkları güçlüklerle vermiş oldukları çabalara açtığımız bu stantta dikkat çekmek istedik. Satışını yaptığımız ürünlerden elde edilecek gelir ise, Lösemili çocuklara bağışlanacak” dedi.
Gelibolu LÖSEV Gönüllüleri, lösemili ailelerin hazırladığı el emeklerinin umuda dönüştürerek bu ürünlerin satışı ile lösemili çocuklarımızın tedavilerinde destek olmaya çalışacaklarını kaydetti.
Lösemili çocuklara, bu hastalığı yenmek için büyük çaba gösteren ailelere destek olmak için açılan standa herkesi davet ederek, lösemili çocukların hayata tutunmaları için bu tür etkinliklerin lösemili çocuklara cesaret ve moral verdiğini de belirten Gelibolu LÖSEV Gönüllüleri, “LÖSEV önderliğinde ilçemizde bu çalışmamızda bizlere destek olan duyarlı ve hayırsever Gelibolu halkına şimdiden teşekkür ediyoruz ve herkesi LÖSEV standına davet ediyoruz” dediler.
Lösemili Çocuklar Vakfı LÖSEV in Aralık ayı takvim ve stand çalışmaları kapsamında yürütülen çalışmalar doğrultsunda, gönderdikleri ürünlerinin satışları için önceki gün 100. Yıl Barış Ortaokulu’nda idi. Dün 4. Standlarını 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu’nda açtı.
LÖSEV Standı Bugün, Namık Kemal Ortaokulu’nda olucak. 18 Aralık Pazartesi 26 Kasım İlkokulu’nda, 19 Aralık Salı Org. Nurettin Ersin İ.Ö.O. (Evreşe), 21 Aralık Perşembe Öğretmenler Evi (Saat 15:00-20:00 Arası), 23 Aralık Cumartesi Çarşı Stand(Saat 11:00-17.00 Arası)

  Bu haber 789 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI