Bugun...

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ TSM KOROSU GECEYE DAMGA VURDU

Gündüz sergi açılışlarının yapılmasının ardından, Halk Eğitimi Merkezi 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında düzenlediği öğrenme etkinlikleri kapsamında hazırlanan TSM Koro konseriyle dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşatarak damga vurdu.
facebook-paylas
 Tarih: 11-05-2018 06:05:35

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ TSM KOROSU GECEYE DAMGA VURDU

Halk Eğitimi Merkezi salonunda gerçekleştirilen Gelibolu Halk Eğitimi Müdürlüğü Türk Sanat Müziği Bayanlar Korosu muhteşem bir konser verdi.
Konser, Şef Faize Çirozlar önderliğinde hazırlanan 28 bayandan oluşan bir ekip ile icra edildi. Ekip içinden 10 kişininde aynı zamanda solo şarkılar seslendirdiği programda birbirinden güzel 21 parça seslendirmesi ayakta alkışlandı. Konser sonunda Kaymakan Hakan Kılınçkaya Şef Faize Çirozlara, Belediye Başkan Vekili Deniz Cankara Ayşe Atasoy Arsal’a ve AK Parti Evreşe Belde Belediye Başkanı Dr. Ali Kamil Soyuak'ta koroda solo şarkı söyleyen 78 yaşındaki Aysel Sözgen’e çiçek vererek, gösterdikleri performans için teşekkür ettiler.
Koro Şefi Faize Çirozlar programın sonunda yaptığı konuşmasında, “bir amatör olan koromuzun, profesyoneller gibi çalışması ve gösterdikleri performansları gerçekten harikaydı. Ben özellikle bu süreçte bizlere desteğini, esirgemeyen başta İlçe Milli Eğitim Müdürlğü, Halk Eğitim Müdürlüğü, Bölge Bando Komutanı (gerek personel gerekse matbaa) Hüseyin Karaca 'ya ve yine çalışmalarımız süresince anlayışını ve desteğini hep yanımda hissettiğim sevgili eşim Ahmet Çirozlar'a teşekkür ediyorum” dedi.
Kaymakam Hakan Kılınçkaya; “Türk Sanat Müziği'nin ve musikisinin nağmeleri, makamları şüphesiz ki günümüz müzik anlayışının çok ötesinde ve üstündedir. Her bir şarkıda eski yıllara hatta çocukluk günlerime geri döndüm. Dinlerken keyif aldım, mutlu oldum. Bu güzel gecenin tertibinde öncelikle kurum çalışanlarıma ve tabi ki orkestra şefi Faize Çirozlar ile sazda ve sözde sanatını icra eden ekibe içten teşekkürlerimi sunuyorum. Gelibolu için güzel bir geceydi sizleri tebrik ediyorum Bir başka konserde tekrar bulununcaya dek hepinize iyi akşamlar diliyorum' dedi.
Düzenlenen konsere Kaymakam Hakan Kılınçkaya, Belediye Başkan Vekili Deniz Cankara, Evreşe Belde Belediye Başkanı Dr. Ali Kamil Soyuak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Karaca, Halk Eğitim Müdürü Kamil Çürüksulu, Ak Parti ilçe Başkanı Mehmet Gözütok, MHP İlçe Başkanı Eyüp Büyükzöngür ve davetliler katıldı.

Haber: Hayrettin ÜNEL

  Bu haber 16514 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER KÜLTÜR-SANAT Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI