Bugun...

HALK EĞiTiMi MERKEZi YIL SONU SERGiLERi BEĞENi TOPLADI

İlçemiz Halk Eğitimi Merkezi tarafından 2017-2018 eğitim öğretim yılı kapsamında açılan kurslar sona erdi. Halk Eğitim Merkezi tarafınca hazırlanan öğrenme şenliği etkinliği kapsamında açılan 22Kursa katılan 444 kursiyer , yaptıkları ürünleri yıl sonu sergisinde görücüye çıkarıp büyük beğeni topladı.
facebook-paylas
 Tarih: 08-05-2018 10:33:58

HALK EĞiTiMi MERKEZi YIL SONU  SERGiLERi BEĞENi TOPLADI

Kursiyerlerin  bir yıllık yapmış oldukları el emeği göz nuru ürünleri düzenlenen sergide görücüye çıkarken, özellikle el işlemeleri ve çeyizlik ürünler büyük ilgi gördü. Serginin açılışıKaymakam Hakan Kılınçkaya, Belediye Başkanı Mustafa Özacar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Karaca,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Can, MHP İlçe Başkanı Eyüp Büyükzöngür, Evreşe Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak, CHP Kadın Kolları Başkanı Yeter Deligöz ve yönetimi, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Zerrin Şakar ve Yönetimi, AK Parti İlçe Teşkilatı kursiyerler ve tüm sanat severler sergi açılışına katıldı.
Belediye Başkanı Mustafa Özacar ve Kaymakam Hakan Kılınçkaya tarafından açılışı kurdelesi kesildi. Eski belediye binasıda gerçekleşen sergide 300’e yakın eser yer aldı. Sergide göz dolduran el işlemeleri, elbiseler, çeyizlik ürünler ve bindallı davetlilerin ilgisini çekmeyi ve büyük beğeni toplamayı başardı. 
Düzenlenen sergideki ürünlerin birbirinden değerli olduğunu belirten Belediye Başkanı Mustafa Özacar, " Kursa katılan büyük bir istek ve özenle yaptıkları çalışmaları giderek profesyonelleştiren kursiyerler, bir yıllık çalışmanın eseri olan göz nurlarını bugün burada sergilemenin mutluluğunu yaşarken, bizlere de güzel görsellikler izlettiler” dedi.
Halk Eğitim Merkezi Kurs Öğretmenleri tarafından sergi hakkında yapılan kısa bir açıklamada; “ Halk Eğitim Merkezleri örgün eğitimin içinde veya dışında kalmış fertlerin, sosyal, kültürel ve mesleki eğitim almalarını sağlayan, eksik eğitimlerini tamamlayan eğitim kurumudur. Her yaştaki, her düzeydeki kişiler Halk Eğitim faaliyetlerinden mutlaka faydalanmalıdır. Yıl boyunca kursiyerlerimiz tarafından hazırlanan bu güzel eserler, göz nuru eşyalar bugün burada  sergilendi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” açıklamasında bunuldu.
İlçemiz Halk Eğitimi Merkezi’nin geleneksel olarak hazırladığı yıl sonu sergisi, sanatseverlerin yoğun katılımıyla açıldı.
Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen sergiye, Kaymakam Hakan Kılınçkaya, Belediye Başkanı Musatafa Özacar, Evreşe Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Karaca, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Can, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Gözütok, MHP İlçe Başkanı Eyüp Büyükzöngür, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Zerrin Şakar ve yönetimi, CHP Kadın Kolları Başkanı Yeter Deligöz ve yönetimi, Bazı Kurum Müdürleri, Bazı okul Müdürleri ve sanatseverler katılım sağladı.

“ELLERİNİZE VE EMEĞİNİZE SAĞLIK’’
Kaymakam Hakan Kılınçkaya sanat sergisi açılışı sırasında kurdale kesiminde yaptığı kısa bir konuşmada tüm kursiyerleri kutlayarak; “Hayatın içinde olan ve en yakın yerlerde bulunan sizin de yeteneklerinizi geliştirebildiğiniz, yeni hobiler oluşturduğunuz halk eğitim merkezlerinde eğitim alan tüm kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. Ellerinize ve emeğinize sağlık. Bu çalışmalarda emeği geçen herkesi kutluyorum ve çok teşekkür ediyorum’’ dedi.
İlçemizde  vatandaşların hem boş zamanlarını faydalı bir şekilde değerlendirdiği hemde yeni arkadaşalıklar edindiği Halk Eğitim Merkezi noktasında, üç boyutlu resim, takı, ahşap boyama vb. gibi çalışmaların yer aldığı açılışta mesleki anlamda ciddi bir çalışmalar bulunuyor. Belediye Başkanı Mustafa Özacar’da  böyle güzel ve başarılı bir çalışmalara sanat sergisine ev sahipliği yapmaktan ayrı bir memnuniyet duyduğunu belirterek  emeği geçen tüm kursiyerleri ve eğitimcileri kutlayarak başarılarının bu şekilde devam etmesini diledi.

  Bu haber 1862 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI