Bugun...

İKİ KARDEŞ YOĞUN BAKIMDA

Geçtiğimiz akşam iskele meydanın da yaşanan olayda bıçaklar çekildi, silahlar patladı. İddalara göre daha önceden aralarında husumet olduğu düşünülen taraflar arasında çıkan tartışma büyüyünce iki kardeş ağır yaralandı.
facebook-paylas
 Tarih: 08-01-2018 16:11:08

İKİ KARDEŞ YOĞUN BAKIMDA

C.Önen ile İ.Kaykı yanlarına gelen V.Öcal ile tartışmaya başladı. Bu arada C.Önen’in arkadaşları olan Y.Arslan, A.Arslan ve S.Aşkın’da bir süre sonra tartışmaya dahil olunca olaylar büyüdü.

İddiaya göre ağız kavgası kısa sürede büyüyünce A.K.Arslan V.Öcal’ı bıçakladı. Öcal’ın bıçaklandığını öğrenen kardeşi motorsikleti ile yanına arkadaşı A.A’yı da alarak olay yerine gelince kavga daha da büyüdü.
Tartışma büyüyünce A.K Arslan bu kez de olay yerine motorsiklet ile gelen yaralının kardeşi H.Öcal’ı da bıçaklayınca ortalık iyice karıştı. 
Emniyet birimlerinin müdahalesi sonucu yaralılar ambulanslar ile gönderildikten sonra bu kez de kavganın ilk içinde olan C.Önen’in evden  alıp geldiği pompalı tüfek ile sağa sola ateş açtığı görüldü. İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne çok yakın bir yerde meydana gelen bu ikinci olayda da güvenlik güçlerinin hızlı müdahalesi sonucu herhangi bir yaralanmanın önüne geçildi.
Olayda yaralanan V.Öcal ve H.Öcal kardeşler Gelibolu Devlet Hastanesinde ilk müdahaleleri yapıldı. V.Öcal Çanakkale Devlet Hastanesine, sevk edilirken, H. Öcal’da Gelibolu Devlet Hastanesinde ameliyata alındı. V.Öcal’ın durumu ciddiyetini korurken, olaya karıştıkları iddia edilen beş arkadaş da emniyet güçleri tarafından göz altına alındılar.

  Bu haber 2111 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI