Bugun...

İlçe Trafik Komisyonu Sürücülere Broşür Dağıttı

İlçe Trafik Komisyonu Gelibolu-Lapseki, Gelibolu-Çardak arasında hizmet veremekte olan feribot hizmetlerinden yararalanabilmek için, döner kavşaklar, yol ayrımları ve ışıklı kavşaklarda trafiği aksatmayacak şekilde bekleme ve ilerleme yaparak, yolun sağ şeridinden, tek sırayı bozmayacak şekilde ilerlemelerinin gerektiğini belirten broşür ile duyuru yaptı.
facebook-paylas
 Tarih: 10-08-2017 07:19:18

İlçe Trafik Komisyonu Sürücülere Broşür Dağıttı

İlçe Trafik Komisyonu’nun dağıttığı broşürde yazılanlar ise şöyle;
“Sayın Ticari Ağır Taşıt Sürücüleri; Gelibolu İlçemiz Trafik Komisyonunun 04/08/2017 tarih ve 2017/1 sayılı kararı gereğince, İlçemizde Gelibolu - Lapseki, Gelibolu - Çardak arasında hizmet vermekte olan Feribot hizmetlerinden yararlanabilmeniz için, şehir girişi istikametinden (sıraya feribot sırasının en arkasından katılarak), döner kavşaklar, yol ayrımları ve ışıklı kavşaklarda trafiği aksatmayacak şekilde bekleme ve ilerleme yaparak, yolun sağ şeridinden, tek sırayı bozmayacak şekilde ilerlemeniz gerekmektedir.
Yine aynı tarih ve sayılı karar gereğince saman yüklü ağır taşıtların, İlçemiz feribot hizmetlerinden yararlanabilmeleri için saat 00:00 ile 06:00 arasında feribot sırasına dahil olmaları, bu saatler dışında şehir dışında ( Çanakkale - İstanbul karayolu ) park alanlarında bekleme yapmaları gerekmektedir.
Karayolları Trafik Kanununun ilgili maddelerine göre nizami yüklenmemiş araçların kesinlikle feribot hizmetlerinden yararlandırılmayacağı ve K.T.K. nun ilgili maddeleri gereği Trafik İdari Para Cezası uygulanacağının bilinmesini bilgilerinize rica ederiz.”

  Bu haber 789 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI