Bugun...

İlçemizde Bayanlara Özel Cami Dersleri

Gelibolu İlçe Müftülüğü tarafından bayanlara özel olarak hazırlanan vaaz ve irşat hizmetleri devam ediyor.
facebook-paylas
 Tarih: 17-10-2018 07:20:09  -   Güncelleme: 17-10-2018 07:26:09

İlçemizde Bayanlara Özel Cami Dersleri

Gelibolu İlçe Müftülüğü; din hizmetlerinin toplumun her kesimine ulaştırılması gerektiği gerçeğinden hareketle bayanlara yönelik olarak İlçe Vaizi Selvinas Üzülmez tarafından her hafta Çarşamba günü saat 14.00 ile 16.00 arasında Altıyol Hallaç Hüseyin Camii’nde ve yine her hafta Perşembe günü saat 14.00 ile 16.00 arasında Hacızadeler Camii’nde gerçekleştirilen vaaz ve irşat programlarını sürdürüyor.
Bayanlara yönelik olarak devam eden irşat programlarıyla ilgili bir açıklama yapan İlçe Müftüsü Dr. İbrahim Özler; toplumun önemli bir bölümünü oluşturan bayanlara yönelik olarak düzenlenen vaaz ve irşat hizmetlerinin çok önemli ve oldukça faydalı olduğunu söyledi.
Müftü Özler konuşmasının devamında; toplumun yeniden ve ideal anlamda şekillenmesinde kadınlarımıza çok önemli görevler düştüğünü ve işte yapılan bu çalışmalar sayesinde hayatlarının her aşamasında kendilerine gerekli olan güvenilir, gerçek ve doğru bilgiye ulaşabileceklerini ifade etti.
Müftü Özler konuşmasını; düzenlenen bu programların bireysel ve toplumsal manada huzura, mutluluğa, birlik ve beraberliğe, sevgiye ve saygıya çok önemli katkılarda bulunduğunu ve bunun için de tüm bayanları bu vaaz ve irşat programlarına katılmaya beklediklerini belirterek tamamladı.

Haber: Burçin YILMAZ

  Bu haber 958 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI