Bugun...

İLK ZİYARET GELİBOLU'YA...

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Gültekin Yıldız, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ataması ile Ak Parti İl Başkanı olduktan sonra ilk ziyaretini Ak PArti Gelibolu İlçe Başkanlığı’na gerçekleştirdi.
facebook-paylas
 Tarih: 17-04-2018 05:37:34

İLK ZİYARET GELİBOLU'YA...

8 Mart günü, İl Başkanlığı binasında yaptığı basın açıklaması ile istifa eden Yeşim Karadağ'dan boşalan koltuğa kimin oturacağını belirlemek için  AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü'nün koordinatörlüğünde parti binasında teyamül yoklaması gerçekleştirilmiş, yoklamada sandıktan çıkan dört isim; Ergin Sezen, Alper Altınok, Sebahattin Güner ve Gültekin Yıldız olduğu belirtilmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ak Parti Çanakkale İl Başkanlığına, Merkez İlçe Başkanı Gültekin Yıldız'ı atadığı açıklamasının ardından ilk ilçe ziyareti Gelibolu’ya olan Yıldız’ı ilçe binası önünde İlçe Başkanı Mehmet Gözütok ve yönetiminin yanı sıra Kadın Kolları ve Gençlik Kolları tarafından karşılanan Ak Parti İl Başkanı Av. Gültekin Yıldız parti binasına geçerek kısa bir tanışmanın ardından yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. 
Daha sonra Değirmendüzü Köyünde gerçekleştirilen Köy Hayrına katıldılar.
Ak Parti Çanakkale İl Başkanı Av.Gültekin Yıldız’a, Merkez İlçe Başkan Vekili Yıldıray Ölçek eşilk etti.
İl Başkanımız Av. Gültekin Yıldız, Merkez İlçe Başkan Vekili Yıldıray Ölçek, Yönetim Kurulu Üyelerimizle, Kadın Kollarımız ve Gençlik kollarımız ile birlikte köy hayrına katıldık. Allah yapılan köy hayrını kabul etsin. İl Başkanımızla birlikte Vatandaşlarımızla sohbet edip sıkıntılarını dinledik. Fındıklı Köyümüze uğrayarak buradaki halkımızla da kucaklaşma fırsatı bulduk” dedi. 

  Bu haber 3290 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI