Bugun...

iYi PARTi’DEN 10 KASIM MESAJI

İyi Parti İlçe Başkanı Ali Rıza Yüzügüler Atatürk’ün Vefatının 80. Yıldönümü nedeniyle anma mesajı yayınladı.
facebook-paylas
 Tarih: 10-11-2018 07:06:13

iYi PARTi’DEN 10 KASIM MESAJI

stiklal Harbinin Lideri ve Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 80. yıldönümünde eksilmeyen minnet, saygı ve rahmet duygularıyla anıyoruz.
Milletimiz için 10 Kasım’lar acıyla yâd edilen bir anma gününden ibaret değildir. 10 Kasım’lar, O’nun bıraktığı mirasa, mirasçılarının bir kez daha sıkı sıkıya sarıldığı, O’nu anarken O’nun emanetine sahip çıkma iradesi ve kararlılığını pekiştirdiği günlerdir. 10 Kasım’lar istiklal-i tam düsturundan sapmayan milletimizin hür ve bağımsız bir millet olarak var olma ve onurlu bir gelecek için kendi kaderine hükmetme mücadelesinin kahraman önderinin hatırasında, başardıklarından güç alarak geleceğe daha kararlı yürümek için dersler çıkarma ve O’nun kararlılığından ilham alma vesilesidir.
Kurucu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 80. yılında bir kez daha rahmet, minnet, saygı ve bağlılıkla anıyoruz. Dualarımız O’nunla ve O’nunla birlikte istiklal mücadelesi veren silah arkadaşlarının yanı sıra Cumhuriyetimiz ile milletimize hizmet etmiş isimli, isimsiz kahramanlarımızla ve O’nun ve Onların emaneti vatanımızı ve birliğimizi müdafaa için kahramanlıklarını şükranla andığımız kahraman şehit ve gazilerimizle.

  Bu haber 689 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI