Bugun...

KAYMAKAM KILIÇKAYA’YA ZiYARETLER

Gelibolu Lösemili Çocuklar Vakfı (Lösev) gönüllüleri, 65’inci Mekanize Piyade Tugay Komutanı T.Erkan Olgay ile 55’inci Mekanize Piyade Tugay Komutanı Turan İnan ve 1995 yılında Kuzey Irak’ta Gazi olan Ahmet Barış ile Tunceli kırsalında Gazi olan Ahmet Bozkurt Kaymakam Hakan Kılınçkaya’yı makamında ziyaret etti.
facebook-paylas
 Tarih: 01-12-2018 06:40:31

KAYMAKAM KILIÇKAYA’YA ZiYARETLER

LÖSEV GÖNÜLLÜLERİNDEN ZİYARET
Gelibolu Lösemili Çocuklar Vakfı (Lösev) gönüllüleri Kaymakam Hakan Kılınçkaya’ yı ziyaret ederek, Lösev'in çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Kaymakam Hakan Kılınçkaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Lösev'in güzel çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Türkiye genelinde kanserli ve lösemili çocuklarımıza destek olduklarını ve bu çocuklarımızın her zaman yanlarında olduklarını biliyoruz. Kaymakamlık olarak, her zaman çocuklarımızın maddi ve manevi olarak yanlarında olacağız" diye konuştu.
TUGAY KOMUTANLARINDAN ZİYARET
65’ inci Mekanize Piyade Tugay Komutanı T.Erkan Olgay ve 55’ inci Mekanize Piyade Tugay Komutanı Turan İnan Kaymakam Hakan Kılınçkaya’ yı makamında ziyaret etti.
Kaymakam Hakan Kılınçkaya’ya ziyaret defterini imzalayan Tugay Komutanlarımıza ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti.
GAZİLER KAYMAKAM HAKAN KILINÇKAYA'YI ZİYARET ETTİ
1995 yılında Kuzey Irak’ta Gazi olan Ahmet Barış ve Tunceli kırsalında Gazi olan Ahmet Bozkurt Kaymakam Hakan Kılınçkaya’yı makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Kaymakam Kılınçkaya, gazilerimize "Devletimizin olduğu gibi Kaymakamlık olarak bizler de şehit ailelerinin ve gazilerimizin yanındayız. Fırsat buldukça şehit ve gazi ailelerini evlerinde ziyaret ederek sıkıntılarını dinleyip sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Şehit ailelerimize ve gazilerimize her zaman kapımız açıktır. Gazilerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi

  Bu haber 881 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI