Bugun...

Kaymakam Kılınçkaya Köy Ve Mahalle Muhtarları İle Bir Araya Geldi

facebook-paylas
 Tarih: 30-11-2018 06:31:00

Kaymakam Kılınçkaya Köy Ve Mahalle  Muhtarları İle Bir Araya Geldi

Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen toplantıya; Kaymakam Hakan Kılınçkaya, il genel meclis üyeleri, daire müdürleri ile köy ve mahalle muhtarları katıldı. Kaymakam Hakan Kılınçkaya, köy ve mahalle muhtarlarının yoğun ilgi gösterdiği toplantının ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını dileklerinde bulunarak, katılımlarından dolayı muhtarlara teşekkür etti. 
Kaymakam Kılınçkaya, toplantının gündem maddelerinde yer alan sıfır atık projesi, çevre temizliği, uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele, kamu kaynaklarını etkin ve verimli kullanımı, kamu mallarına sahip çıkılması ve imar barışına destek vererek kaçak yapılanma ve meralara sahip çıkılması açısından önemli olduğunu belirterek, Su kullanımının önemli olduğunu, içme ve sulama sularının israf edilmeden doğru kullanılması gerektiğini ifade etti. 
Toplantıda, ağaçlandırma çalışmalarına da değinen Kaymakam Kılınçkaya, köylerdeki mezarlıkların bakımlarının düzenli olarak yapılmasını, köy konakları, okullar ve diğer kamu binalarında eskimiş, solmuş veya kullanılmayacak derecede yıpranmış olan bayrakların yenilenmesini istedi. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının faaliyetleri kapsamında ulaşılamayan yardıma muhtaç hiçbir vatandaşımızın kalmamasını söyleyen Kaymakam Kılınçkaya, muhtarların mahalle ve köylerinde yapılan düğün, nişan gibi toplu merasimlerde silah atılmaması ile ilgili ikazlarda bulunarak, herkesin sorumlu ve bu konuda hassasiyet göstermelerini istedi.
2019 yılında ivedi olarak yapılması gerekli 10 proje tesbit edildi.  
Daha sonra toplantıda söz almak isteyen muhtarlara tek tek söz verildi. Muhtarların eğitim, sağlık, ulaşım, güvenlik ve sosyal alanlarla ilgili sorun ve talepleri dinlenerek, ilgili kurum müdürleri tarafından açıklama yapılarak değerlendirmelerde bulunuldu. Yoğun bir katılımla gerçekleşen muhtarlar toplantısı dilek ve temennilerin ardından verilen öğle yemeğiyle sona erdi.

  Bu haber 669 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER YEREL HABER Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI