Bugun...

KAYMAKAM KILINÇKAYA’YA ZiYARETLER DEVAM EDiYOR

Lapseki Kaymakamı Vali Yardımcısı Tahir Şahin, Eceabat Kaymakamı Vali Yardımcısı Turan Yılmaz, 18’ inci Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Yaşar, Evreşe ve Kavakköy Beldeleri Belediye Başkanları, CHP İlçe Başkanı Nevzat KAYA, İl Genel Meclis Üyeleri Ali KOÇ, Nihat ÖNER ve yönetim kurulu üyeleri, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Kaymakan Hakan Kılınçkaya’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dediler.
facebook-paylas
 Tarih: 21-09-2017 15:05:46

KAYMAKAM KILINÇKAYA’YA ZiYARETLER DEVAM EDiYOR

EVREŞE ve KAVAKKÖY BELDE BAŞKANLARI ZİYARETİ
Evreşe ve Kavakköy Beldeleri Belediye Başkanları Kaymakam Hakan KILINÇKAYA’ yı makamında ziyaret etti.
Evreşe Belediye Başkanı Dr. Kamil SOYUAK ve Kavakköy Belediye Başkanı Necati KOPÇA, Kaymakam Hakan KILINÇKAYA’ yı makamında ziyaret ederek yeni görev yerinin hayırlı olmasını dilediler.
Yeni görev yerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Hakan KILINÇKAYA Belediye Başkanlarından beldeleri hakkında kısa bilgi aldı. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
CHP İLÇE BAŞKANLIĞI ZİYARETİ
CHP İlçe Başkanı Nevzat KAYA, İl Genel Meclis Üyeleri Ali KOÇ, Nihat ÖNER ve yönetim kurulu üyeleri  Kaymakam Hakan KILINÇKAYA’yı makamında ziyaret etti.
CHP İlçe Başkanı KAYA; “Bizlerde sizlere yaptığınız çalışmalarda katkı sunmaya ve Gelibolu adına iyi şeyler yapılmasına her zaman destek olduk, olmaya da devam edeceğiz.”
Kaymakam KILINÇKAYA; “Gelibolu gerçekten güzel bir coğrafyaya sahip. Türkiye’mizin her tarafı güzel ama Marmara Bölgemiz ayrı bir güzel bölgemiz. Denizi güzel, insanları çok güzel. Burada dikkatimi çeken bir husus halkımızın hayvanlara verdiği önem. İnsanlar hayvanlara karşı çok toleranslı, onlarda insanlara alışmışlar, gezip dolaşıyorlar zararda vermiyorlar. Gönül ister ki bunların hepsini koruma altına almak barınakta beslemek, insanların içinde çocuklarımız korkabiliyor hanımefendiler korkabiliyor, hayvanında ne zaman ne yapacağı belli olmaz risk taşıyor. Bizler devletimizin çıkartmış olduğu mevzuat doğrultusunda hareket edeceğiz. Halkımıza ulaşırken hizmet ederken bunu göz önünde bulunduruyoruz. Hiçbir partinin birbirinden üstünlüğü yoktur herkese aynı mesafede aynı yakınlıkta görev süremiz boyunca daha iyisi için hizmet edeceğiz. Burası Türkiye’nin en önemli yerlerinden bir yer. 250 bin şehit verdiğimiz topraklar. Gazi Mustafa Kemal Paşa ve arkadaşlarına tabi minnet duygumuz var. En önemli cephelerimiz burada. Türkiye’nin her tarafından insanlar burayı görmeye geliyor biz ki burada yaşıyoruz. Ecdadımızın anıları ile beraber yaşıyoruz. Bu anlamda buradaki halk çok şanslı.”
İl Genel Meclis Üyesi Ali KOÇ, Nihat ÖNER ve beraberinde gelen CHP İlçe Başkanı Nevzat KAYA, Aynur DEMİRKAYA, İsmet KAYNAK, Emel BAKIR, Haktan ERTÜRK Hakan KILINÇKAYA’ yı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
Yeni görev yerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Hakan KILINÇKAYA, ilçemiz ve yürüttükleri faaliyetler hakkında İl Genel Meclis Üyelerinden kısa bilgi aldı.

18. MEKANİZE PİYADE TUGAY KOMUTANI ZİYARET ETTİ
18’ inci Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Yaşar ARSLANHAN Kaymakam Hakan KILINÇKAYA’ yı makamında ziyaret etti.18’ inci Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Yaşar ARSLANHAN,  Kaymakam Hakan KILINÇKAYA’ yı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi ve  şeref defterini imzaladı. 
Kaymakam Hakan KILINÇKAYA da, nazik ziyaretlerinden dolayı Tuğgeneral ARSLANHAN’a teşekkür etti.
LAPSEKİ VE ECEABAT KAYMAKAMLARINDAN ZİYARET
Lapseki Kaymakamı Vali Yardımcısı Tahir Şahin, Eceabat Kaymakamı Vali Yardımcısı Turan Yılmaz ilçemizde yeni göreve başlayan Kaymakamımız Hakan Kılınçkaya’yı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.
Göreve yeni başlayan Kılınçkaya, Lapseki ve Eceabat kaymakamları ile bir araya gelerek ilçenin turizm, tarım , şehir planlamaları ve projeleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kılınçkaya, Çanakkale’nin güzide ilçelerinden olan Gelibolu’da mevkidaşlarını ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirtti.
TİCARET VESANAYİ ODASI ZİYARETİ
Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Kaymakam Hakan KILINÇKAYA’ yı makamında ziyaret etti.•Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim ÖZEN ve beraberinde gelen Hüseyin ÇAKMAK, Hüseyin TUTUM, İsmail ÖZTÜRK, Arzu TUNA, Bülent ÇETİN ve İsmail UZ, Kaymakam Hakan KILINÇKAYA’ yı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.•Kaymakam Hakan KILINÇKAYA, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ilçemizde yürüttükleri faaliyetler hakkında bilgi aldı.

  Bu haber 945 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI