Bugun...

“MAVİ BAYRAK” HAMZAKOY PLAJINDA DALGALANACAK

Gelibolu Belediyesi’ne ait Hamzakoy Halk Plajı, düzenleme ve yenileme çalışmaları ile nitelikli plajlara verilen Uluslararası Çevre Ödülü olan "Mavi Bayrak” almaya hak kazandı. “Mavi Bayrak”, Cumartesi günü düzenlenecek tören ile göndere çekilecek.
facebook-paylas
 Tarih: 29-06-2017 17:55:53

“MAVİ BAYRAK” HAMZAKOY  PLAJINDA DALGALANACAK

Gelibolu Belediyesi’ne ait Hamzakoy Halk Plajı, yapılan başvuruların değerlendirilmesinin ardından Uluslararası Çevre Ödülü olan "Mavi Bayrak” almaya hak kazandı. Dünya Çevre Eğitim Vakfı’na bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren TÜRÇEV (Türkiye Çevre Eğitim Vakfı) tarafından mavi bayrak ödülüne layık görülen halk plajında, 1 Temmuz Cumartesi günü saat 19.30’da tören gerçekleştirilecek.

Düzenleme ve yenileme çalışmaları ile Hamzakoy Halk Plajı’nın tamamını halka açık ve ücretsiz hale dönüştüren Belediye Başkanı Mustafa Özacar, “2017 yılı için Mavi Bayrağımız hayırlı ve uğurlu olsun. Mavi bayrak temiz ve örnek plaj demek. Tabiiki de bu gurur Gelibolu’nun” diyerek vatandaşları törene davet ettiğini bildirdi.

Hamzakoy Halk Plajında “Mavi Bayrak” sezonu boyunca, yüzme amacıyla kullanılan suyun niteliği, çevresel eğitim ve bilgilendirme çalışmalarının yönlendirilmesi, plaj temizliği, düzenin ve emniyetin sağlanması ile çevre yönetimi gibi kriterlerin devamlılığı sağlanacak.

  Bu haber 712 defa okunmuştur.
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  HABER ARA
nöbetçi eczaneler
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Web sitemize nasıl ulaştınız?
  NAMAZ VAKİTLERİ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI